Preparate fara carne

Ciuperci la cuptor! O reteta simpla, delicioasa pentru cei ce iubesc ciupercile sau pentru cei ce tin post

 

 

Ciuperci la cuptor! O reteta simpla, delicioasa pentru cei ce iubesc ciupercile sau pentru cei ce tin post

 

 

Ciupercile au fost poate din cele mai vechi timpuri o materie primă care împarte oamenii în două tabere imaginare. Unii le iubesc, iar altora nu prea le plac. Cu toate acestea, secretul ciupercilor este de așa natură încât, în cazul unei rețete cu adevărat bune, pot obține chiar și pe cei care le privesc critic . Așa că încercați această rețetă simplă și nepretențioasă și pregătiți ciuperci absolut perfecte și minunate cu usturoi.

Întreaga procedură este foarte simplă și este garantat că nu vă va dura mai mult de câteva minute, dar rezultatul va merita cu adevărat. Deci sa începem.

 

Mod de preparare:

În primul rând, spălați bine ciupercile și pregătiți o farfurie cu un cuțit ascuțit. Taiati apoi ciupercile in cuburi de marime medie. Totuși, dacă ciupercile sunt mai mici, le puteți lăsa întregi. Apoi puteți spăla din nou după cum este necesar și lăsați bucățile individuale să se usuce pe un servet.

Intre timp, vei pregati o marinada delicioasa. Se amestecă uleiul cu oțetul și se adaugă treptat usturoiul zdrobit și condimentele după nevoie.

Când aveți marinata gata, este timpul să puneți bucăți individuale de ciuperci în ea. Inmuiati-le bine si apoi lasati- le sa se odihneasca in vasul cu marinata pentru inca 20-30 de minute. Între timp, ciupercile absorb frumos gustul delicios al usturoiului și  a condimentelelor folosite.

Dupa, trebuie doar să puneți vasul yena cu ciuperci la cuptor . Acolo trebuie doar să coaceți aproximativ 20 de minute la o temperatură de 200 de grade.Dacă este necesar, puteți da pe ciuperci un strat subțire de brânză, care se întinde frumos și creează un gust și mai delicios întregului preparat.

În sfârșit, scoateți vasul din cuptor și puteți servi. Bucura-te de masa ta!

Sfatul nostru: Inainte de a servi, incercati sa garnisiti vasul rezultat cu ierburi proaspete, care vor da mancarii un gust minunat.

 

Poftă buna!

 
Categorii