Bauturi

Consumă această combinație pe stomacul gol și poți scăpa de cele mai periculoase boli!

 

 

 

 

 

Condiderat a fi un remediu important in Ayurveda (medicina traditionala indiana), in medicina traditionala chineza si in medicina populara rusa, unde este denumit si “piatra miraculoasa”, in terapie se foloseste cu succes un singur tip, numit clinoptilolit.

Descopera mai jos proprietatiile si cum poti folosi o combinatie cu pudra de zeolit pentru a-ti vindeca intregul corp!

Denumirea arata proprietatea acestui mineral de a absorbi apa, apoi, prin incalzire, aceasta se evapora, aparand astfel fenomenul de „fierbere”, datorat acestei evaporari .

Loading...

Efectul este spectaculos, zeolitul captureaza pur si simplu metalele grele si toxinele, pentru a le elimina apoi inofensiv prin tranzitul intestinal, ceea ce ii confera unicitate in lupta impotriva bolilor cauzate de agresivitatea mediului modern. Poate regla PH-ul sangelui, are o actiune pozitiva asupra dezvoltarii si activarii limfocitelor si stimuleaza sistemul imunitar al organismului.

In catastrofa naturala de la Fukushima – Japonia tone de mineral au fost aruncate peste reactoarele distruse, pentru a absorbi radiatiile emise.

La Cernobil a fost administrat populatiei pentru a tine sub control efectele exploziei de la centrala atomica. O cantitate uriasa a fost folosita pentru indepartarea cesiului si strontiului-90 radioactiv inainte ca acestea sa contamineze sistemul local de apa.

Zeolitul este eficient in urmatoarele afectiuni:

Gastro-intestinale: regleaza aciditatea secretiei gastrice, previne contractiile spastice si durerea, elimina virusurile si bacteriile nedorite din intestin.

Hepatice si renale: favorizeaza functionarea in parametri normali a ficatului si rinichilor, reduce valorile transaminazelor, bilirubinei, ureei si creatininei. Pentu ca are o putere de absorbtie superioara a amoniacului, in mod special, care genereaza ureea – cea care da atiata bataie de cap persoanelor cu afectiuni renale si celor care sufera de guta, este folosit in terapia acestor afectiuni. Ureea se elimina astfel pe cale renala prin fecale, nemaisolicitand rinichii.

Tumorale: in timpul chimioterapiei si dupa aceasta reduce nevoia de analgezice si narcotice, creste nivelul de fier in siange, favoriziand refacerea celulelor rosii, ajuta la eliminarea toxinelor. Dar este gresit sa sustinem ca zeolitul trateaza cancerul, este doar un adjuvant.

Dermatologice: este un antiviral puternic, amelioreaza efectele herpesului, ale acneei, precum si ale diferitelor infectii bacteriene. In combinatie cu miere se prepara o crema care poate fi aplicata peste arsuri, taieturi, iritatii sau, pur si simplu, ca o masca purficatoare pentru fata.

Ale sistemului nervos central: – elimina tensiunea musculara si spasmele, reduce riscurile atacurilor de epilspsie, are efecte pozitive in cazul distrofiilor musculare aflate in stadiu incipient.

Pudra de zeolit nu are efecte toxice sau adverse, dar nu este recomandat consumul in cazul persoanele care au suferit un transplant, implanturi cu tije sau dispozitive metalice. Persoanele care care il consuma resimt, printre altele, o imbunatatire a claritatii mentale, liniste si buna dispozitie.

Acestea pot fi numite “efecte secundare benefice”.

Zeolitul “iubeste “ apa, de aceea este recomandat consumul a cel putin 30 ml – 50 ml de apa pe kilogram corp in decursul unei zile.

Cel mai eficient mod de administrare este urmatorul:

Se prepara o “limonada” dintr-o lingurita de pudra, o lingurita de miere, sucul de la o jumatate de lamaie, in 200-250 ml apa.

Se bea pe stomacul gol, iar la cateva minute se mai bea un pahar cu apa!

 

Sursa:  Secretele
Categorii