Inedit

Cui îi pasă de tine nu te lasă la greu, la nervi sau la voia întâmplării

 

 

Cui îi pasă de tine nu te lasă la greu, la nervi sau la voia întâmplării

 

 

Dacă vor să te iubească, dă-le voie. Dacă vor să plece, lasă-i. Să păstrezi alături de tine doar oameni care te iubesc fără să încerce să te schimbe, care te ajută fără să aștepte ceva înapoi și care te apreciază pentru ceea ce ești.

Când vei începe să întelegi viața, îți vei da seama că nu ai nevoie de foarte mulți oameni în jurul tău pentru a fi fericită, pentru a simți că aparții cuiva, că nu ești singură. Selectivitatea aceasta vine odată cu vârsta și e unul dintre beneficiile sale.

Mai bine să ai puțini oameni lângă tine, oameni care te iubesc, te respectă, te ascultă și te înțeleg, decât să ai foarte mulți cărora nu le pasă și care te-ar putea înlocui oricând.

Loading...

Să păstrezi alături de tine doar oameni care te iubesc fără să încerce să te schimbe, care te ajută fără să aștepte ceva înapoi și care te apreciază pentru ceea ce ești. Să păstrezi alături de tine doar oameni care știu să prețuiască sentimentele sincere.

În vremurile astea în care oamenii tot vin și pleacă, în care toți se plictisesc ușor, în care nu e nimeni suficient de răbdător cât să aștepte ca anumite legături să se strângă mai tare, dă-ți timp.

Dă-le timp și celor de lângă tine. Nu grăbi sentimentele, dar nici nu amâna inevitabilul atunci când e cazul. Dacă vor să te iubească, dă-le voie. Dacă vor să plece, lasă-i. Nu le permite, în schimb, să te facă să bați pasul pe loc din cauza lor.

 
Categorii