Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Cum putem folosi zeama de la murături pentru a ne trata întregul corp!

 

 

 

 

Ați golit  borcanul de murături și vreți să aruncați zeama? Nu faceți acest lucru, pentru că îi puteți da o sumedenie de întrebuințări, la care nu v-ați fi gândit niciodată.

Adăugați în supe și ciorbe

Cel mai bun dressing pentru diferite salate și sosuri este, fără îndoială, zeama cu oțet și sare în care au fost păstrate minunate murături. Gustul acelor preparate culinare va fi cu adevărat desăvârșit! De asemenea, zeama de murături se poate pune la ciorbe și supe, iar aroma acestora va fi cu adevărat unică.

Totodată, adăugați zeamă de murături în apa în care fierbeți cartofii și vor fi savuroși. Și asta nu e tot. pentru a aduce organismului un aport de substanțe nutritive și vitamine, consumați zeamă de murături dimineața, pe stomacul gol.

Loading...

De asemenea, zeama de murături face minuni după ce ați făcut efort fizic și aveți crampe musculare dar și după o noapte de distracție, când mahmureala e puternică. Și tot zeama de murături este cea care vă întărește organismul când sunteți răciți, ameliorând durerile de gât.

Cine are cratițe și tigăi din cupru, au în zeama de murături cel mai bun prieten pentru ca acestea să arate ca noi. Iar dacă zeama nu are multă sare, puteți pune puțină în pământul de flori pentru a da mai multă aciditate acestuia.

 

Sursa
Categorii