Sfaturi utile

Cum sa scapi de grasimea „incapatanata” de pe abdomen si solduri … câteva tratamente pentru negi, răul de mașină, hemoroizi

 

 

Cum sa scapi de grasimea „incapatanata” de pe abdomen si solduri … câteva tratamente pentru negi, răul de mașină, hemoroizi

 

Acnee, hemoroizi, rău de mașină, candidoză, afte, dureri articulare, conjunctivite și o mulțime de alte afecțiuni și neplăceri pot fi vindecate cu bicarbonat de sodiu. Bicarbonatul de sodiu te ajută să scapi de toate aceste afecțiuni, însă sigur nu știai că te poate ajuta să ai un abdomen plat în doar câteva zile.

Ai nevoie de o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu, 2 linguri de oțet balsamic, un pahar cu apă și un vârf de linguriță de miere de albine. Amestecă ingredientele în paharul cu apă și consumă lichidul în fiecare zi, dar înainte de a lua micul dejun. Sfatul medicilor e să nu consumi acest amestec mai mult de 10 zile consecutive.

Dieta este recomandată și femeilor care doresc să slăbească după naștere, însă îți recomandăm să o urmezi doar dacă nu alăptezi și dacă ai vizitat înainte un medic.

Iară și câteva tratamente pe bază de bicarbonat de sodiu:

Pentru acnee

Amestecă o jumătate de tub de pastă de dinți, împreună cu sucul unei lămâi și cu o linguriță de bicarbonat de sodiu, până obții o pastă omogenă. Se unge zona afectată de acnee cu această pastă și se lasă să acționeze peste noapte. Dimineață se clătește cu apă călduță.

Pentru răul de mașină

Dacă suferi de rău de mașină, ia cu tine la drum o soluție cu bicarbonat de sodiu – o linguriță dizolvată în 25 ml de apă și bea câte o gură atunci când simți că se instalează senzația de greață.

Pentru negi

O pastă din bicarbonat de sodiu și ulei de ricin s-a dovedit foarte eficientă în tratarea negilor – se aplică pasta de 2-3 ori pe zi pe zona afectată de negi.

Pentru transpirația picioarelor

O baie caldă la picioare, cu apă în care ai pus bicarbonat de sodiu, neutralizează mirosul neplăcut al picioarelor, datorită faptului că bicarbonatul neuralizează bacteriile care produc acest miros neplăcut.

Pentru hemoroizi

5 linguri de bicarbonat de sodiu se amestecă în apa în care au fiert 4-5 rădăcini de hrean. Bolnavul suferind de hemoroizi se pune cu șezutul direct asupra vasului aburind, astfel încât vaporii de apă să ajungă la zona afectată.

Băile aburi la șezut, pe bază de bicarbonat și hrean se efectuează 7 zile la rând, tratamentul dovedindu-se foarte eficient.

 

 
Categorii