Povesti de viata

După 77 ani de căsnicie, un cuplu iubitor a adormit pentru totdeauna, ținându-se de mână

 

 

 

 

Recent un cuplu a arătat tuturor ce înseamnă jurământul conjugal „Până moartea ne va despărți”.

Pe emoționanta poză, pe care nepoata lor a publicat-o pe Internet, bunicul (100 ani) și bunica (96 ani), ținându-se de mâini și având ochii înlăcrimați, au părăsit această lume după 77 de ani de căsnicie.

Această fotografie a atins inimile a milioane de oameni, care o distribuiau prietenilor și familiilor lor, postându-o pe Facebook și Pinterest…

Loading...

Poza respectivă prezintă doi soți vârstnici, care se țin de mâini, în timp ce stau întinși unul lângă altul pe paturile de spital.

După ce ea s-a răspândit pe Internet, autorul ei a adăugat: „Știu că sunt bunicii mei, însă această fotografie este cel mai trist și cel mai drăguț lucru din lume!”

Mii de utilizatori de Internet au aprobat afirmația respectivă. Fotografia a fost apreciată de mai mult de 5000 de ori și a primit comentariile a aproximativ 1500 de oameni.

Condoleanțele mele. Însă ce mod minunat de a părăsi această lume: ținându-te de mâini cu soțul tău, stând întinși într-un așternut cald. Îmi pare rău pentru bunicul dumneavoastră, care a pierdut dragostea vieții sale. Domnul să îi binecuvânteze!”

După aceasta mulți oameni au început să publice asemenea fotografii și să povestească istorii asemănătoare.

„Am fost foarte emoționată de această istorie. Bunicii mei m-au crescut și am trăit mult timp alături de ei. Ambii aveau 74 de ani. Ei s-au născut în aceeași zi, cu o diferență de doar 5 ore și erau împreună de la 16 ani.

Moartea bunicului meu nu m-a lovit dintr-o dată. Abia atunci când am plecat la colegiu, am început să simt un conflict interior.

Dacă ei nu mă ajutau, era să rămân în stradă. Îți doresc tot ce este mai bun. Ai grijă de tine. Domnul să îi binecuvânteze!” — a scris utilizatorul hammer.

Drept răspuns la această scrisoare, losmescaleros a scris: „Nu știu cum ar trebui să mă exprim, dar simt că trebuie.

M-am aflat într-o situație asemănătoare cu a ta. Bunicul meu a murit cu doi ani în urmă.

Am pierdut sprijinul lui și pe cel mai bun prieten. Vreau doar să-ți spun: Domnul să vă binecuvânteze pe tine și pe bunicii tăi!”

Toți oamenii, care au văzut această postare, au spus: „Iată ce înseamnă să îmbătrânești împreună!”

Este uimitor, dar nepoata a primit și o mulțime de comentarii răutăcioase. Ea a scris:

„Mulțumesc tuturor pentru cuvintele frumoase! A meritat să fac acest lucru, chiar dacă au primit și comentarii urâte.”

Iată încă câteva comentarii populare, pe care oamenii le-au scris pe Reddit:

„77 de ani de căsnicie. Este impresionant: ei s-au iubit o viață întreagă.”

„Este uimitor că ei au trăit împreună o perioadă atât de îndelungată, având în vedere că mulți dintre noi nici măcar nu supraviețuiesc până la o asemenea vârstă.”

„Ținându-mi soțul de mână, într-un așternut cald, apropiindu-mă de moarte, pe o fotografie, care va fi văzută de întreaga lume. Iată cum aș vrea să mor. Cine are nevoie de momente familiale personale?”

Ce părere aveți despre aceste neprețuite clipe familiale?

Distribuiți această istorie minunată prietenilor și apropiaților voștri!

 

Autor text: Perfect Media mz-web
Categorii