Povesti de viata

Un preot s-a îmbătat atât de tare, încât a adormit şi a fost cărat lângă sicriu la cimitir, pentru slujba de înmormântare

 

 

Un preot s-a îmbătat atât de tare, încât a adormit şi a fost cărat lângă sicriu la cimitir, pentru slujba de înmormântare

 

Pare o scenă dintr-un film de comedie, dar este o întâmplare reală! Un preot beat a ajuns faimos pe Facebook. El s-a îmbătat atât de tare, încât și-a pierdut cunoștința. El a fost urcat în remorcă și pus lângă sicriu. Chiar dacă era un drum de țară, plin de gropi, părintele a reușit să doarmă până a ajuns la cimitir, acolo unde trebuia să țină slujba de înmormântare.

Un preot beat a ajuns celebru pe Internet! Asta pentru că imaginile cu el întins lângă un sicriu, într-o remorcă trasă de tractor. Bărbatul de origine sârbă ar fi adormit, după ce a consumat o cantitate considerabilă de alcool. To Pentru că oamenii aveau nevoie de un părinte pentru a oficia slujba, l-au urcat în remorcă și l-au dus adormit la cimitir. Fotografiile au fost distribuite pe rețelele de socializare. Cel care a postat imaginile pe Facebook susține că ambii ocupanți ai remorcii dorm. Unul somnul de veci, altul somnul de vecie, potrivit slavorum.org. Întreg incidentul a avut loc într-un sat din serbia, însă presa locală nu a aflat încă numele bărbatului în cauză.

Potrivit sursei citate, preotul a reușit să-și revină și să țină slujba de înmormântare. Asta cu ajutorul localnicilor prezenți, care au reușit să îl trezească. A fost nevoie de câteva palme, dar într-un final, părintele s-a trezit și a ținut slujba creștinească.

 

Sursa: All for Romania
Categorii