Credinta

Efectele rugaciunii “Tatal Nostru” in viziunea Parintelui Arsenie Boca si a lui Edgar Cayce

 

 

Efectele rugaciunii “Tatal Nostru” in viziunea lui Edgar Cayce si a Parintelui Arsenie Boca

 

Edgar Cayce, celebrul medium american considera ca modalitatile de patrundere a bolilor si suferintei corpului uman, sunt urmarea “otravurilor cognitive”, secretate de gandurile negative. Astfel in Statele Unite s-a lansat o adevarata campanie a optimismului si celebrul indemn “think positive” s-a popularizat tot mai mult in randul oamenilor.

Cayce spunea: Gandind pozitiv putem vindeca, gandurile optimiste avand puterea de a actiona benefic asupra organismului regland activitatea glandelor vitale. Cayce recomanda pentru aceasta un mijloc simplu si fundamental de meditatie, prin intermediul rugaciunii Tatal Nostru. Totodata, el explica corespondenta dintre fiecare verset al rugaciunii si respectivii centrii glandulari ce sunt influentati de aceasta. “Trebuie sa incerci sa resimti fiecare val de semnificatie al fiecarui verset, sa extragi sensul energetic al acestuia si sa il directionezi catre organul in cauza, sa simti cum acest verset curge prin corpul tau. Caci se produce in corpul fizic un raspuns la reprezentarile corpului energetic: se construieste astfel o reactie chimica, fiind posibila vindecarea“, concluzioneaza autorul.

Iata asadar, interpretarea rugaciunii “Tatal Nostru” in viziunea lui Edgar Cayce, corepondenta intre versetele rugaciunii si principalele glande endocrine stimulate:

TATAL NOSTRU CARE ESTI IN CERURI – actioneaza asupra glandei pituitare, cu rol de declansator al procesului

SFINTEASCA-SE NUMELE TAU – actioneaza asupra glandei pineale

VIE IMPARATIA TA –  deschide tiroida si regleaza functia acesteia

FACA-SE VOIA TA PRECUM IN CER – deschide tiroida

ASA SI PE PAMANT – actioneaza asupra timusului

PAINEA NOASTRA CEA SPRE FIINTA DA-NE-O NOUA ASTAZI – deschide gonadele, glandele sexuale masculine si feminine

SI NE IARTA NOUA GRESELILE DUPA CUM SI NOI IERTAM – actioneaza asupra glandelor suprarenale

SI NU NE DUCE PE NOI IN ISPITA – actioneaza asupra celulelor Lyden, celule secretoare de hormoni

SI NE FERESTE DE CEL RAU – actioneaza din noi asupra timusului

CA A TA ESTE IMPARATIA – actioneaza din nou asupra tiroidei

SI PUTEREA – actioneaza asupra glandei pineale

SI MARIREA – redeschide pituitara

AMIN – formula de inchidere a acestor centri energetici si de reconectare la planul terestru.

“Tatal Nostru” este rugaciunea pe care ne-a lasat-o Iisus Hristos, ori numai aceasta cunoastere, a provenientei sale, ne vorbeste de la sine despre puterea si lumina Sa.

Multi descanta de deochi cu “Tatal Nostru” si efectul este intotdeauna imediat. Si nu-i o pura intamplare simplul fapt ca “Tatal Nostru” purifica si parca topeste… orice energie tulbure care-l impresoara pe cel deocheat.

Spune “Tatal Nostru” cand nu te simti bine. Cand esti ingrijorat peste masura, ori nemultumit. Cand simti ca urasti, ori ca nu mai poti. Cand esti deprimat, tulburat, ori nefericit. Cand gandul la ziua de maine te copleseste… Spune “Tatal Nostru”… Ai sa observi ca te vei lovi de o dificultate puternica. Nu poti sa spui “Tatal Nostru”. Nu te poti concentra asupra rugaciunii, caci gandul tau zboara tot acolo, in negriciunea mentala, in suferinta care te bantuie. S-ar putea sa spui primele doua-trei randuri ale rugaciunii, apoi te trezesti ca ai uitat cuvintele urmatoare, ori ca te gandesti tot la suferinta ta. Nu renunta. Spune rugaciunea. Cauta-o cu mintea, cu tot sufletul tau si spune-o mai departe. Pune-ti mintea sa se concentreze asupra rugaciunii, pana ce o poti spune fara gres, de la inceput si pana la sfarsit. Daca uiti rugaciunea si daca te trezesti ca nu te poti concentra asupra ei, este semn ca te afli in campuri de suferinta, care vor sa te retina in ele, prin puterea Legii Atractiei. Mintea va fi atrasa tot mai mult spre constiinta suferintei pana ce va iesi de acolo concentrandu-se asupra rugaciunii.

Este foarte important sa stii ca “Tatal Nostru” trebuie repetat. Trebuie spus fara intrerupere, din nou si din nou, cu tot sufletul, cu toata concentrarea mentala, pana ce vei simti ca te-ai eliberat din campurile care te-au inlantuit, din suferinta.  Cand vei iesi de acolo, te vei simti linistit si vei putea sa atragi ganduri si sentimente de incredere, de bucurie, de iubire sau macar de multumire.

Cayce este de parere ca riscul aparitiei unor boli sau afectiuni nervoase este mai scazut pentru persoanele care gandesc pozitiv sau se roaga in mod frecvent.

Este adevarata aceasta informatie, adica legatura vibrationala intre rugaciunea Tatal Nostru si glandele endocrine, ea fiind recunoscuta astazi si de preoti.

Ce este de adaugat, este faptul ca rugaciunea aduce in campurile energetice umane, in aura, energia divina, lucreaza asupra sistemului nervos, apoi pe glandele endocrine in special pe hipofiza, apoi starea informationala de bine este transmisa tuturor celulelor cu ajutorul aparatului circulator si, in special, al sistemului sanguin.

Parintele Arsenie Boca, arata in cartea sa Mare indrumator al sufletelor in sec.XX ca: Adevarat este ca o baza biologica a patimilor si a urmarilor lor o formeaza si glandele endocrine al caror echilibru sau dezechilibru functional se rasfringe in toata fiinta omeneasca.
Mai adauga parintele: ,,Oamenii au ajuns in robia patimilor, cenzura mintii lor a slabit si omul si-a pierdut libertatea. Fiecare patima poate fi o caramida a unui zid care il indeparteaza pe om de Creatorul sau”.
Sa alegem sa incetam a construi ziduri, sa incercam a darima ceea ce a fost construit gresit pentru a ne resacraliza, asa cum am venit in chip de copil, plini de Dumnezeu.
Putem face acest lucru prin rugaciuni si post, asa cum frumos ne indeamna parintele Arsenie Boca: Trupul nu se poate trata decit prin post, caci el nu stie si nu recunoaste convingerile, pentru ca atunci puterile potrivnicului slabesc si porcii patimilor nu mai vin sa se scalde, nemaiavind locas, postul putind lucra chiar si asupra patimilor mintii – ochii vad lucrurile, mintea vede gindurile. Postul curăţeşte ochiul, rugăciunea curăţeşte mintea. Rugăciunea are şi stări superioare, când izbăvindu-se patimile, se deapănă de la sine fără cuvinte, într-o nesfârşită dragoste de Dumnezeu, de oameni şi de toată făptura.

 

Sursa: maRaw
Categorii