Uncategorized

Fiica actorului Pierce Brosnan a murit de cancer ovarian. Cancerul ovarian a ucis-o si pe mama ei in urma cu 22 de ani

 

 

 

Fiica lui Pierce Brosnan, Charlotte s-a stins din viata la varsta de 42 de ani la Londra. Aceeasi boala de care a suferit, cancerul ovarian, a ucis-o si pe mama ei in urma cu 22 de ani.

Pierce Brosnan (60 de ani) s-a intors de la filmari din Europa de est, unde turna noul sau film, November Man, pentru a fi la capataiul fiicei lui. Charlotte a fost unul dintre cei doi copii ai primei sale sotii, Cassandra Harris, o fosta fata Bond. Cei doi s-au casatorit in 1980. Brosnan i-a adoptat pe Charlotte si fratele ei Christopher dupa ce tatal lor natural a murit in anul 1986, acestia preluand numele Brosnan. Mai tarziu, Brosnan si Cassandra au avut impreuna un fiu, Sean, acum in varsta de 29 de ani.

Brosnan a vorbit in public despre cancer in timpul promovarii peliculei Love is All You Need, in care, actorul juca un barbat indragostit de o femeie care suferea de cancer.

Atunci actorul a povestit ca i-a fost usor sa intre in pielea personajului din moment ce a trait el insusi drama de a iubi o femeie suferind de o boala in stadiu terminal.

Pierce Brosnan este acum casatorit cu cea de-a doua lui sotie Keely Shaye Smith cu care are impreuna doi copii Dylan (16 ani) si Paris (12 ani).

 

Sursa
Categorii