Povesti de viata

Frații de 11 ani au mers la un bordel și au făcut mulți bani într-un mod pe care nu l-ar fi bănuit nimeni. Când a aflat mama ce au facut i-a trimis la biserică să se spovedească, insa de acolo au venit cu și mai mulți bani

 

 

 

 

Trebuie să fii cu ochii în patru în ceea ce privește metodele noi de a face bani. Nu toate metodele sunt complet etice totuși, așa că uneori trebuie să iei decizii. Cam despre asta este povestea pe care urmează să o citiți.

Trei băieți de 11 ani din Roma au venit acasă cu o bancnotă de 20 de euro și cu una de 50 de euro. Mama lor i-a întrebat cum făcuseră rost de atâția bani într-un timp atât de scurt, așa că ei au început să povestească.

,,Stăteam în fața bordelului”, a spus unul dintre băieți, ,,atunci când un bătrân a ieșit de acolo. Noi i-am zis că știm unde a fost, așa că ne-a dat 20 de euro ca să ne ținem gura.”

Loading...

,,Apoi l-am urmărit pe bătrân”, a povestit celălalt băiat, ,,și când a ajuns acasă am fugit la el și i-am zis că acum știm unde locuiește, așa că ne-a dat 50 de euro ca să ne ținem gura”.

,,Ce comportament îngrozitor! Ce ați făcut e un păcat!” a exclamat mama. ,,Mergeți imediat la biserică să vă spovediți de păcate!”

Băieții au făcut cum li s-a zis și au mers la biserică.

La scurt timp, însă, s-au întors acasă cu încă 100 de euro în plus – pentru că acum știau și unde lucra acel bătrân…

*** Aceasta intamplare este una fictiva si va rugam sa o tratati ca atare.

 

Sursa: De Citit Azi
Categorii