Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Horoscop Decembrie. Mihai Voropchievici: Horoscopul până la sfârșitul lui Decembrie. Racii și Vărsătorii sunt favorizați

 

 

 

 

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pana la finalul anului.

Berbec – an de neuitat pentru Berbeci. Doresc sa faca lucruri mari, incercari pe plan profesional. Li se ofera posibilitatea de a evolua.

Isi pun la incercare abilitatile. Este un an cu munca asidua si oportunitati. Trebuie sa aleaga cea mai buna optiune, care sa le aduca foloase financiare. Vor oficializa o relatie. Pot oferi dragoste si altor persoane. Va puteti cumpara un apartament sau o casa.

Loading...

Este un an bun pentru investitie. Schimbati-va jobul. Va fi mult stres la munca. Unele probleme medicale ascunse vor iesi la iveala. Stati in alerta pe partea de sanatate.

Taur – pentru a fi bine in anul urmator trebuie ca dragosta sa primeze. Starea de bine, bogatia, locul de munca, sanatate, tot ceea ce intregeste un tot unitar pentru Taur, este afectivitatea si dragostea. Incercati sa va stabiliti niste limite.

Este un an cu incarcatura karmica. Vor primi beneficii timp de 7 ani. Va tinde sa devina imprudent intr-o relatie mai veche.

Nu puneti incapatanarea pe primul plan. An prolific pentru a face copii. Vor putea deschide o afacere. Problemele de sanatate vor fi aceleasi ca cele din ultimii 7 ani. Exista un risc de a face o operatie. Nu depindeti de parerile altora.

Gemeni – trebuie sa acorde timp pentru ei. Anul acesta e unul agitat. Li se ofera ceva care le place cel mai mult: dragoste, cu parteneri din strainatate. Vor calatori mult si se maturizeaza. Vor avea o activitate care vor aduce bani rapid.

Se ivesc posibilitati de a schimba locul de munca. Nu faceti lucruri pe impuls. Dragostea este manifestata prin dorinta de libertate. Controlati-va starile agitate. Aveti grija sa nu cadeti in fata unei persoane care va putea sa va puna un copilas in viata.

Apar niste cumpene acasa, in ceea ce priveste sanatatea. Lucruri dure la locul de munca. Eliminati stresul din viata voastra. Atentionare incepand din aprilie. Vor tinde sa aiba 3-5 relatii in acelasi timp.

Rac – va fi vedeta in anul urmator. Propulsare sociala, relatii, ajutor de la oameni influenti cu multa dare de mana. Ii ridica. Pot face achizitii noi.

Vor fi bine platiti. Casatorie, dragoste, copii, toate vor fi la cote maxime. Racii care s-au saturat de starile oferite de parteneri, vor divorta.

Necazuri s-ar putea ivi din aprilie-septembrie, pentru racii nedecisi. Vor lua cateva kilograme in plus. Atentie! Pot aparea probleme pe latura parentala. Trebuie sa isi ajute parintii.

Leu – an de bilant intim. Poti schimba domiciliul, tara, profilul, munca, pentru alt partener. Este an bun, sau mai putin bun pentru castig financiar. Leii se pot indragosti de un coleg de la locul de munca. Creste valoric si isi cer drepturile.

Martie-iulie-noiembri: nu trebuie sa accepti influentia altora. Daca ti se cere interventia chirurgicala nu o face in aceste luni. Nu lua cu imprumut, nu semna contracte. Tot ce construiesti in anul urmator, este ceva cu care nici cu gandul nu ai visat.

Va avea impact 30 de ani, mai ales pentru nativii tineri. Va fi un an fantastic de bun. Sanatate: angoase, dureri de oase, colonul, ficatul, inima, vor fi puse la incercare. Nu fii pretentios!

Fecioara – sanatatea se imbunatateste inveti sa te adaptezi si in dragoste. Intri pe trendul: continuare de la ce ai inceput in anul acesta. E un an de preocupare pentru aspectul fizic. Trebuie sa fii selectiv, asa succesul e sigur.

Balanta – te axezi pe cariera si pe ambitiile tale. Munca serioasa va aduce succese garantate. Prioritatile tale sunt transformarea personala, viata sentimentala si sexuala. Va fi un an prosper pentru balante. Comunicarea va aduce bani.

Sanatatea va fi un pic aproape de parametrii normali. Echilibrarea bugetului te va preocupa tot anul si nu vei mai fi risipitor. Apar multe schimbari in cariera. Trebuie sa faci ceea ce iti place. Pentru voi, anul urmator, tot ce va place faceti. Banii nu conteaza.

Scorpion – lucrurile vor fi mai bune pentru ei. Anul urmator, intra pe trendul anilor precedenti. Va fi un progres financiar. Veti fi mai buni la suflet.

Este un an in care trebuie sa lucrati mai mult, sa dovediti ca sunteti mai eruditi. Sanatatea e fabuloasa. Sexualitatea e la cote inalte. Din punctul de vedere al banilor sunt suficienti si vin la timp. Stima de sine va creste, asa vin si beneficiile. De mule ori uita de stima.

Sagetator – viata sociala, familie, va fi pe primul plan. Va fi jumate-jumate. E un an mai obositor. Cariera si prieteniile sunt importante. Financiar, te mentii ca in anul acesta. Se ivesc surse financiare pe are le poti folosi doar daca iti pui intuitia la lucru.

Elimina instabilitatea pe care poti sa o ai cu cei dragi. Sanatatea va fi cu perioade de fluctuatie. Sexualitatea, la cote inalte. Evitati aventurile nebenefice.

Capricorn – sfera sociala e mai sus decat in anii precedenti. Vrea sa fie mai popular, sa iasa in evidenta si va munci pentru asta. Sanatatea este multumitoare, scrie stiriactuale.net.

Trebuie sa evite cearta cu partenerii de munca si de acasa. Incercati sa faceti ordine acolo unde nu e cazul. Fiti atenti si maleabili in cuplu. E anul in care trebuie sa intuesti ce e bun pentru tine. Cariera prinde aripi. Calatoresti mukt, in interes de servici.

Responsabilitatile sunt foarte mari. Eliminati certurile. Anul urmator aduce echlibrul dintre dorintele materiale si viata de cuplu.

Varsator – anul urmator are un singur tel. Acumularea e pe primul plan. Il va transforma intrum boom material. Vrea un echilibru la munca.

Vrea echilibru munca-familie. Vor castiga foarte multi bani. Asa vor avea o stare de sanatate mai buna. Anul urmator, anul carierei si al banilor, mai putin al iubirii. Vor fi abstinenti. Daca va face un pas, e cu un interes pe termen lung. Varsatorul are sansa de a se casatori din interes.

Sanatatea e buna. Alimentatia selectiva pe care o face e de partea lor. Nu vor lua in kilograme. Destinul e in mana lor. Nu trebuie sa neglijeze activitatile sprituale. Cei casatoriti: partenerul are o nevoie personala, incercati sa nu il tratati cu indiferenta. Se poate ajunge la divort.

 Pesti – au o viata mai sanatoasa din punct de vedere material. Scapa de datorii. Dumnezeu ii ajuta! Le da un job mai bine platit.

Munca nu va fi satisfacatoare pentru ei. In anul urmator vor face o munca mai putin placuta. Sexualitatea cere moderatie. Preocuparile pentru avansare sunt importante, dar nu trebuie neglijate trairile adevarate. Au nevoie sa traiasca ei cu ei.
Categorii