Horoscop

Iată cum interacționează Zodiile cu banii! Fiecare Zodie are câte un avantaj, însă există și minusuri!

 

 

 

 

Astrologia se poate aplica in oricare dintre domeniile vietii, deci ne poate da repere si despre comportamentul nostru in raport cu banii, functie de zodia in care ne-am nǎscut.

Poate te-ai intrebat de ce unii oameni atrag banii cu o usurintǎ incredibilǎ, iar altii muncesc din greu pentru fiecare bǎnut, sau de ce unii stiu sǎ isi administreze eficient banii, iar altii nu. Astrele au un rǎspuns pentru tine.

Semnul zodiacal predispune la o anumitǎ gandire in privinta banilor si bunǎstǎrii. De aici pleacǎ totul, de la felul in care ne raportǎm la bani, la nivel mental.

Loading...

 

SEMNELE DE PǍMANT (Taur, Fecioara, Capricorn)

Fac bani din piatra seaca.

Sunt recunoscute pentru simtul practic si pentru interesul crescut pentru confortul material. Isi doresc bani, se gandesc si aspirǎ la ei, iar de cele mai multe ori ii obtin cu varf si indesat. Pe langǎ toate acestea, acesti nativi sunt foarte metodici si stiu sǎ astepte momentul potrivit cu rǎbdare.

De regula, semnele de pamant sunt prudente si obisnuiesc sa faca economii, pentru simplul fapt „ca nu se stie niciodata cand vor avea nevoie”.

TAUR
Pur si simplu iubesti banii, asa cǎ iti doresti sǎ ai multi, ca sǎ-ti poti satisface toate poftele si dorinta de a trǎi in confort, dacǎ nu chiar in lux. Esti foarte inpirat si stii foarte bine cand e momentul sǎ actionezi pentru a-i obtine si cand iti poti permite sǎ stai linistit si sǎ te bucuri de ei. Tenacitatea merge mana in mana cu simtul practic, iar aceste calitati te vor ajuta cel mai mult in drumul tau catre succes.

Nu esti foarte darnic, atunci cand vine vorba sa impumuti bani cuiva si cauti sǎ te asiguri cǎ ii vei primi inapoi la momentul stabilit.

De cheltuit, cheltuiesti cu masura, mai putin cand apar tentatii culinare. Pentru ca esti gurmand, nu te poti abtine de la a cumpara tot felul de bunatati care-ti fac cu ochiul din vitrina.

Ce te ajutǎ: dragostea de bani.

Ce te opreste: comoditatea.

FECIOARA
Se stie cǎ esti foarte harnic (uneori obsedat de muncǎ), organizat, disciplinat si meticulos. La fel esti si in relatia cu banii.

Iti calculezi bugetul pana la ultimul banut, iti notezi pe hartie toate cheltuielile, astfel incat sa stii in fiecare moment cum stai. E-adevarat ca atitudinea asta te poate ajuta, dar uneori te poate incurca foarte tare. Pentru că fiind atent la detalii si concentrandu-te pe nimicuri, lasi sa treaca pe langa tine marile oportunitati. Oricum nu esti genul care sa dea tunuri, adică sa faca bani multi peste noapte, ci esti mai degraba genul care isi calculeaza fiecare pas si merge din aproape in aproape.

Ce te ajuta: harnicia

Ce te opreste: convingerea „eu trebuie sa muncesc din greu, nimic nu se obtine usor in viata”.

CAPRICORN

Esti foarte abil si mirosi oportunitǎtile care-ti pot umple buzunarele, de la o postǎ.Nu vorbesti foarte des despre bani, nici dacǎ ii ai, nici dacǎ nu-i ai. Cand ai bani, preferi sǎ pǎstrezi doar pentru tine acest lucru,iar cand nu ai, nu te plangi.

De fapt, preferi sǎ lasi impresia cǎ nu dispui de resurse prea mari si sǎ-ti faci jocurile fǎrǎ tam-tam, decat sǎ bati toba si cine stie, sǎ te mai trezesti si cu vreo cerere de imprumut. Pentru cǎ, s-o spunem pe sleau, nu prea-ti place sǎ dai bani.

Aspiri (in secret, ce-i drept) la averi impresionante, dar ai rǎbdare panǎ ajungi acolo, iti calculezi fiecare pas cu mare grijǎ si investesti totul in acest scop. Pentru cǎ tu stii mai bine ca oricine, cǎ o carierǎ de succes este echivalentul unui cont gras in bancǎ. Ceea ce ar trebui sǎ inveti este sǎ fii ceva mai generos si sǎ pui mai mare pret pe evolutia spiritualǎ.

Ce te ajutǎ: tenacitatea, ambitia.

Ce te opreste: lipsa de scrupule, insingurararea.

 

SEMNE DE AER ( Gemeni, Balantǎ, Vǎrsǎtor)

Uite banii, nu sunt banii!

Desi sunt considerate foarte logice, inteligente si abile, aceste semne sunt un adevǎrat dezastru in gestionarea banilor.

Desi ii fac usor, gratie calitǎtilor deosebite cu care sunt inzestrate- abilitǎti in negociere, discurs convingǎtor, mobilitate verbalǎ, exprimare excelentǎ, inventivitate- isi gǎsesc cele mai nepotrivite momente sǎ-i cheltuie pe tot felul de capricii.

Nu prea reusesc sǎ punǎ bani deoparte, ci mai degrabǎ sunt maestri in a se indatora.

GEMENI
Esti extrem de dinamic, adaptabil, flexibil si mai ales comunicativ. Toate aceste calităti te vor ajuta mereu, pe de o parte să-ti găsesti foarte usor de lucru, iar pe de altǎ parte sǎ-ti negociezi cu mare usurintǎ salariul dorit. Insǎ problema nu este că nu ai sau nu castigi suficient, ci că ai un impuls foarte greu de stǎpanit, de a cheltui tot ce ai. In general, banii tǎi se duc fara sa ai niciun control asupra lor si fără să-ti bati capul cu bugete si calcule. Te trezesti dintr-odată fără ei si nici măcar nu mai stii pe ce s-au dus. Norocul tau este cǎ reusesti să iesi repede din orice incurcǎturǎ si ai capacitatea de a gǎsi imediat o altǎ sursǎ de venit.

Ce te ajuta: discursul inteligent, flexibilitatea.

Ce te opreste: superficialitatea, impulsivitatea.

BALANTǍ
Dintre toate semnele de aer, Balanta este net cea mai cerebralǎ si calculatǎ. Ea stie exact ce buget să aloce pentru ceea ce-si doreste sǎ realizeze, dar si cum sǎ impartǎ acel buget astfel incat sǎ nu omitǎ nimic.

Asadar, dacǎ esti o Balantǎ veritabilă, nu-ti este foarte greu sǎ-ti gestionezi banii, ba mai mult, vei sti ce slujbǎ sǎ alegi, astfel incat sǎ obtii un salariu mare. Nu poti trǎi cu bani putini, pentru cǎ adori luxul, bijuteriile si in general lucrurile scumpe, deci va trebui sǎ castigi pe mǎsurǎ, pentru a-ti permite toate acestea. Nu esti genul care sǎ munceascǎ pe branci, de unul singur, ci lucrezi foarte bine si cu rezultate extraordinare atunci cand ai parteneri sau asociati.

Ce te ajutǎ: diplomatia, atitudinea pozitivǎ.

Ce te opreste: comoditatea, teama de a actiona pe cont propriu.

VǍRSǍTOR

Ai un comportament destul de ciudat vis-a-vis de bani. Esti idealist si privesti banii ca pe o modalitate de a-ti castiga independenta si nimic mai mult. Sau ca pe un mijloc de a -ti ajuta prietenii, ori de a aduce o contributie in lume. Poti foarte
bine sǎ cheltuiesti toti banii din buzunar doar pentru cǎ te inspirǎ ceva la un moment dat, sau poti sǎ dai toate economiile tale unui prieten care are nevoie de sprijin. Adevǎrul este cǎ cea mai mare calitate a ta este a ceea de a fi un foarte bun prieten.

Cand rǎmai fǎrǎ bani, nu-ti faci prea mari probleme, pentru cǎ stii cǎ poti gǎsi imediat o solutie.

Ce te ajutǎ: increderea in oameni, inventivitatea.

Ce te opreste: atitudinea imprevizibilǎ si capricioasǎ.

 

SEMNE DE FOC

Standarde inalte, cheltuieli pe mǎsurǎ

Sunt cele mai pasionale semne, cele mai precipitate, dar si cele mai ambitioase. E clar cǎ nu prea stiu ce inseamnǎ mǎsura, rǎbdarea sau rezerva si de aceea pot cheltui toti banii din portofel/cont, fǎrǎ sǎ se gandeascǎ vreo secundǎ la
ziua de maine.

Au ambitii mari, se angajeazǎ cu maximum de elan si curaj in orice competitie si vor sǎ castige de fiecare datǎ. Aceastǎ atitudine este valabilǎ si in cazul banilor. Si adevǎrul este cǎ au nevoie de multi bani, pentru cǎ au standarde de viatǎ
ridicate si, mai ales, pentru cǎ vor sǎ iasǎ in evidentǎ.

BERBEC

Probabil cǎ ai simtit de multe ori, impulsul irezistibil de a incepe ceva nou. Esti fǎcut sǎ fii deschizǎtor de drumuri, sǎ initiezi proiecte indrǎznete, sǎ fii primul in toate. Bineinteles cǎ fiind atat de interesat de inceputuri, nu ai rǎbdare sǎ si
finalizezi.

De bani n-ar trebui sǎ te plangi, pentru cǎ ai o capacitate uimitoare de a-i face rapid. Chiar dacǎ pierzi totul, reusesti sǎ te ridici in mod miraculos de fiecare datǎ.

Impulsivitatea si precipitarea care te caracterizeazǎ te-ar putea indemna deseori sǎ iei decizii gresite sau sǎ faci investitii neinspirate.

Ce te ajutǎ: intuitia.

Ce te opreste: graba, impulsivitatea.

LEU
Tu iti doresti bani multi, ca sǎ poti sǎ-ti mentii in top imaginea socialǎ. Tii foarte mult sǎ fii admirat, sǎ acaparezi toate privirile, sǎ fii remarcat. Iar asta cere cheltuialǎ. Stii cum se spune: „obrazul fin cu cheltuialǎ se tine”. Ai insǎ noroc la
capitolul bani, pentru cǎ niciodatǎ nu rǎmai fǎrǎ resurse. Pur si simplu trag banii la tine, fǎrǎ sǎ faci vreun efort.

Se spune cǎ Leii nu prea au nevoie sǎ munceascǎ pentru bani, cel putin in conceptia lor nu existǎ o legǎtura intre muncǎ si bani. Ei muncesc doar dacǎ le place ce fac, dacǎ sunt inspirati, ori dacǎ vor sǎ strǎluceascǎ intr-o profesie.

Ce te ajutǎ: detasarea, relaxarea.

Ce te opreste: inconsecventa.

SĂGETĂTOR
Intelegi cel mai bine dintre toti, cǎ banii au fost fǎcuti ca sǎ circule, astfel cǎ nu te cramponezi de ceea ce cred ceilalti (cǎ trebuie economisiti, de exemplu) si ii pui sǎ te slujeascǎ, asa cum stii mai bine. In orice caz, nu ti-e prea clar nici de unde
vin, nici unde se duc, atata vreme cat ii folosesti ca sǎ-ti fie bine si ca sǎ contribui si celor din jur. Consideri cǎ banii sunt fǎcuti ca sǎ poti avea libertatea de a cǎlǎtori, cumpǎra cǎrti sau ajuta. Aceasta atitudine fatǎ de bani este cu sigurantǎ
una foarte beneficǎ si sǎnǎtoasǎ. De aceea, nu-ti lipsesc niciodatǎ. Poate cǎ fiecare om din preajma ta ar trebui sǎ invete asta de la tine!

Ce te ajută: faptul cǎ lasi banii sǎ circule, entuziasmul, optimismul.

Ce te opreste: excesele.

 

SEMNE DE APĂ

Cu rbdarea treci marea!

Asemǎnǎtori si totusi foarte diferiti, nativii acestor semne sunt manati de emotii in tot ceea ce fac, deci si in relatia lor cu banii. Ei simt pur si simplu, au un instinct fabulos, care ii ajutǎ sǎ actioneze la momentul potrivit pentru a-si atinge
scopurile. Dacǎ nu a sosit momentul potrivit, nu au o problemǎ sǎ-l astepte.

Banii constituie pentru aceste semne, mijlocul de a asigura siguranta lor, a familiei si chiar a comunitǎtii din care fac parte.

RAC
Esti foarte precaut cand e vorba de bani. Nu prea stii ce inseamnǎ cheltuielile hazardate, nu-ti place sǎ rǎmai fǎrǎ bani si nu-ti plac situatiile incerte.

Intotdeauna incerci sǎ-ti pǎstrezi o rezervǎ pentru zile mai putin senine.
Motivatia ta cea mai puternicǎ in ce priveste banii, motorul care stǎ la baza tuturor actiunilor, este dorinta de a asigura confort si sigurantǎ familiei.

De regulǎ, nativii Rac au fler in afaceri, stiu sǎ investeascǎ inteligent, cu exceptia momentelor cand li se face teamǎ si renuntǎ in ultimul moment la vreo oportunitate.

Ce te ajutǎ: intuitia, imaginatia.

Ce te opreste: teama de schimbare, de nou.

SCORPION
Pentru tine, banii sunt echivalentul puterii, sunt instrumentul cu care poti sǎ ai controlul si sǎ-i manipulezi pe ceilalti.

Ambitiile tale sunt de regulǎ neobisnuite, chiar socante. Noroc cǎ nu le dezvǎlui nimǎnui. Iti place sǎ fii secretos, misterios, cu privire la banii pe care-i detii sau la metodele pe care ai de gand sǎ le aplici pentru a face bani. Pot fi situatii in viata ta, cand vei fi nevoit sǎ o iei de la zero, cand tot ce ai construit se prǎbuseste. Dar asta e natura ta (iti testezi mereu limitele, ai nevoie de provocǎri intense), nu te deranjeazǎ, pentru cǎ stii cǎ poti oricand sǎ te ridici.

In general iti atingi toate scopurile, iar uneori esti tentat sǎ recurgi la solutii extreme si mijloace „neortodoxe”.

Ce te ajutǎ: tenacitatea, ambitia.

Ce te opreste: atasamentele, lipsa de scrupule.

PESTI
Pentru tine, acest domeniu de viatǎ este o nebuloasǎ. Fiind o fire visǎtoare, artisticǎ, boemǎ, poti trǎi foarte bine si cu bani si fǎrǎ bani. Cand ai, te bucuri de ei, dar dai cu mare generozitate si altora. Cand nu ai, te adaptezi si reusesti sǎ trǎiesti cu minimum de resurse.

Cu toate cǎ nu esti prea inspirat in administrarea banilor si de regulǎ iei decizii paradoxale, ai totusi o capacitate inexplicabilǎ de a atrage banii. Se pare cǎ este meritul intuitiei tale fabuloase.

Pentru tine, banii sunt un mijloc de a crea, de a-ti permite sǎ visezi sau de a salva lumea. Esti foarte empatic, mai ales cu suferinta altora, ceea ce te poate determina sǎ te lasi fǎrǎ ultimul leu, pentru o cauzǎ nobilǎ.

Ce te ajutǎ: intuitia, creativitatea.

Ce te opreste: incapacitatea de a lua decizii ferme, idealismul exagerat.

 

Sursa
Categorii