Povesti de viata

,,În fața ușii mă așteptau trei bărbați cu arme. M-au jefuit și au vrut să mă violeze, dar mi-am amintit ce mi-a spus mama și i-am șocat de tot”. Modul uimitor prin care a scăpat această fată a făcut înconjurul lumii

 

 

 

 

Jordan Dinsmore este o studentă de 20 de ani care trăiește în Carolina de Sud, ea a căzut victimă, recent, unui grup de indivizi cu probleme. A fost atacată de către trei bărbați care o așteptau în afara camerei sale de cămin. În timpul incidentului oribil i-au ținut arma la cap, au jefuit-o și apoi au răpit-o violent.

Lucrurile puteau degenera în ceva mult mai rău decât atât în acea noapte, ba chiar o puteau costa pe Jordan viața. Dar, mulțumită cuvintelor înțelepte ale mamei sale, situația a fost salvată, fiica ei s-a salvat singură. Jordan a ajuns la cămin pe la 1 dimineața și, spre uimirea ei, la ușă o așteptau 3 oameni. Erau armați și nu au așteptat nicio secundă pentru a o ataca: i-au luat banii și tot ce avea la ea, apoi au forțat-o să îi ducă la mașina ei. Apoi au făcut-o să conducă până la benzinărie pentru a face plinul.

În timp ce Jordan conducea cu arma la cap, era disperată și îi treceau tot felul de gânduri prin minte. Apoi bărbații i-au spus că după ce își va scoate toți banii din bancă, o vor viola, atunci și-a amintit Jordan că mama sa i-a spus ce să facă în astfel de situații.

Loading...

Mama ei aproape fusese violată în facultate: ,,Mama mea mi-a spus mereu să nu rămân singură în astfel de situații, să mă duc în locuri publice. Pentru că atunci nu ai niciun ajutor, niciun trecător nu mă va vedea sau auzi”.

Așa și-a dat seama Jordan că singura ei șansă era chiar acolo, așa că a dat drumul volanului și a sărit din mașină. Apoi a încercat să oprească mașini pe șosea, țipând după ajutor. După o vreme, cineva a oprit. Acum singurul regret al fetei este acela că nu le-a văzut fețele atacatorilor atunci când ,,le-a făcut figura”.

,,Erau într-un vehicul în mișcare, fără șofer, și o fată de 20 de ani fusese mai deșteaptă decât ei! Ce n-aș da să le văd fețele din acel moment pentru ca să afle și ei că deși eram victima, nu mă victimizam”, a declarat tânăra într-un interviu.

Doi dintre bărbați au fost mai târziu arestați.

 

Sursa: Virale.ro
Categorii