Credinta

Îngerul păzitor este mereu alături de tine. Trăiri care-ți dovedesc existența lui. Tu l-ai găsit?

 

 

 

 

În fiecare religie din lume sunt prezenți îngerii. De multe ori, oamenii susțin că au primit un ajutor, au primit susținere, sau chiar au scăpat de moarte cu ajutorul unei puteri nevăzute dar existente.  Așadar fiecare dintre noi are un înger păzitor care la momentul potrivit ne îndrumă și ne ajută. Totodată îngerii sunt mesagerii lui Dumnezeu, astfel ei ne transmit mesajele și îndrumările lui Dumnezeu nouă oamenilor.

Deși există mai multe tipuri de îngeri, anume îngerii păzitori sunt alături de tine încă de la începutul vieții până la sfârșitul ei, ajutându-te în cele mai grele situații. Deși mulți oameni susțin că de multe ori comunică cu îngerii săi păzitori, alții se întreabă de ce nu0și pot vedea propriii îngeri.

Este adevărat, nu ne putem vedea îngerii, dar îi putem foarte bine simți, dacă știm cum să percepem semnele. Odată ce te-ai învățat să înțelegi care sunt semnele îngerului tău păzitor, vei putea mai ușor să treci peste unele situații complicate, dar și să faci alegerea corectă în cele mai grele cazuri.

Loading...

Mai jos ți-am pregătit o serie de trăiri care-ți dovedesc existența îngerului tău păzitor prin preajmă.

 

1. Îngerii apar sub forma unui sentiment interior:

Astfel când îngerul îți este aproape, pe suflet îți cade o stare de pace și liniște. De parcă cineva pe care nu-l cunoști te iubește enorm, simțind o adiere caldă de sentimente.

2. Gustul dulce în gură:

Atunci când te rogi sau meditezi, simți brusc un gust dulce în gură, semn că îngerul îți este aproape. Cu cât gustul este mai intes, cu atât îți este mai ușor să iei legătură cu propriul înger păzitor.

3. Sunetele:

Dacă auzi un bâzâit slab, atunci îngerul încearcă să comunice cu tine. Dacă încerci să intri în esență, vei înțelege imediat ce vrea să-ți comunice îngerul dintr-un aparent banal bâzâit. Dacă uneori ai avut momente că auzi sunete stranii și nu știi de unde, atunci îngerul tău vrea să comunice cu tine, ia în vedere acest lucru.

4. Mirosul:

Atunci când simți un miros plăcut în preajmă, dar nu înțelegi ce fel de miros este și de unde vine, atunci îngerul tău păzitor vrea să-ți arate că este în preajmă, și că totul este bine.

5. Puterea minții:

Dacă totuși vrei să-ți vezi îngerul, ai nevoie de puterea minții. Foarte multe multe persoane susțin că și-au văzut propriul înger și nu numai o dată. Tot ce trebuie să faci e să-ți activezi chakra ochiului, care îți va arăta imaginea doar prin puterea minții. Nu trebuie să-l vezi trupește, ci trebuie să-l simți sufltește că este în preajmă.

Nu uita că îngerul tău păzitor îți este alături mereu, tot ce trebuie să faci este să crezi în el.
Categorii