Teste

Mărul pe care îl alegi poate spune multe despre viitor…

 

 

Căsuţe arcuite la doar 1000 de dolari

 

Și acum, să te distragem puțin de la ceea ce faci în acest moment. Fă acest test și află ce te așteaptă în viitorul apropiat!

Închide ochii, imaginează-ți că ești într-o pădure fermecată. În jur, smaralde. Razele strălucitoare ale soarelui bat direct în ele.

Mergi lângă un copac și trebuie să culegi un măr.

PE CARE ÎL ALEGI?

Mărul galben

Experimentezi sentimente vesele. Nu te gândești la anxietate și necazuri. În curând totul se va schimba în bine. Acest lucru se aplică relațiilor de carieră și celor personale.

Mărul rubiniu

Îți place să visezi. Dacă ai ales acest măr, înseamnă că dorințele tale sunt destinate să se realizeze. Principalul lucru este să depui cât mai mult efort posibil. Crezi în noroc și el va fi de partea ta.

Mărul roșu

Alegerea ta spune: nu îți fie teamă să riști! Acum, chiar și ideile îndrăznețe pot deveni o realitate. Soarta îți va da sugestii. Fii atent și acceptă propunerile pentru un nou loc de muncă. Așteaptă-te la evenimente fericite.

Mărul verde

Este timpul pentru o schimbare. Cel mai important lucru este că vor fi pozitive. Trebuie să aștepți puțin. Nu grăbi lucrurile. Forțele superioare dau tuturor oamenilor ceea ce au nevoie, la timpul lor.

Mărul auriu

Nu-ți face griji pentru prezent. Nimic din ceea ce se desfășoară acum nu te reprezintă.  Coșmarul se va termina în curând. Principalul lucru este să nu te gândești la nimic rău.

 

Sursa
Categorii