Inedit

Mi-aș dori să existe măcar o singură zi…

 

 

 

 

Mi-aș dori să existe măcar o singură zi în care să nu poată nimeni să își mascheze durerea, tristețea, fericirea, ura, iubirea, nemulțumirea, o zi în care nimeni să nu poată minți, să nu se poată preface…

Mi-aș dori să existe măcar o zi în care bunătatea să fie dominantă, iubirea să se citească pe chipurile oamenilor, sinceritatea să nu fie la alegere ci o stare firească…

Mi-aș dori măcar o zi oamenii să fie oameni, relațiile să fie relații, familiile să fie familii, iubirea să fie armonioasă și prieteniile adevărate!

Loading...

Mi-aș dori măcar o zi să văd oameni zâmbind din toată inima, să văd căldură sufletească, să văd armonie în priviri, sincer – am obosit de neadevăruri!

Mi-aș dori măcar o zi să văd oameni care admiră natura, care prețuiesc viața și care sunt adevărați, deoarece am obosit de falsitate, de chipuri frumoase cu suflete meschine, de vorbe dulci cu gust amar, de promisiuni deșarte și lipsă de compasiune…

Mi-aş dori ca măcar o oră pe zi toţi oamenii să facă doar lucruri bune, fără să aștepte remunerări și mulțumiri multiple. Oameni buni, ”dar din dar se face rai”, să încercăm ca de la noi să se pornească veriga bunătății!

Mi-aș dori măcar o zi în care am pune preț pe simplitate, naturalețe, inteligență, maniere și respect…

Mi-aș dori măcar o zi să văd oameni citind din cărți, discuții pe viu, și timp petrecut cu copii…o singură zi pentru reuniuni uitate, întâlniri amânate și emoții abandonate. Doar o zi!

Mi-aș dori o zi în care ne-am exprima, liber, sincer gândurile, trăirile și sentimentele, sunt din ce în ce mai dezamăgită de ce am devenit peste ani…oameni calculați, poate pe alocuri ” robotizați”, ignorăm, uităm, nu ne pasă…avem nevoie doar de o zi pentru schimbare, oare ce se va întâmpla dacă ați ști că aveți doar o zi la dispoziție? ați prețui altfel viața, ziua, oamenii, clipa?

 

Sursa
Categorii