Povesti de viata

Nu trăi supărat, bucură-te de tot ce e frumos si învață din tot ce e gresit

 

 

Nu trăi supărat, bucură-te de tot ce e frumos si învață din tot ce e gresit

 

 

Nu trăi supărat, bucură-te de călătorie şi trăieşte din plin experienţa, fereşte-te să te implici mai mult decât e cazul acolo unde oamenii au dovedit că îşi urmăresc interesul şi atât. Nu rămâne blocat în trecut. Nu te ancora prea mult în viitor, fii autentic.

Dacă te împrieteneşti cu viaţa şi o accepţi aşa cum vine către tine vei fi fericit, dacă reuşeşti să o înţelegi vei cunoaşte liniştea.

În unele zile simţi că te prăbuşeşti, te saturi să faci ceea ce trebuie să faci și parcă ceva se rupe în tine. Acel ceva te face să te opreşti şi să hotărăşti să schimbi ceva în viaţa ta. Acel moment a venit, mă bucur că te afli acum aici.

Nu trăi supărat când o persoană se poartă urât cu tine, pe nedrept. Nu o urî. Poate viaţa te pune la încercare atunci. Poţi să îi răspunzi înapoi cu aceeaşi monedă sau poţi să o ierţi şi să ieşi învingător, astfel mergi mai departe.

Folosim expresii populare în vorbire, ne îmbrăcăm toţi la fel, ne e jenă să fim sinceri, căutăm să ne integrăm, dorim să fim în rând cu turma, însă ne străduim să ne convingem cunoştinţele că suntem diferiţi, nu unici. Cele mai multe dintre idei se împărtăşesc pe Facebook, dimineața sorbind din cafea.

Răspunde cu un gest cald răutăţii lumii, zâmbind, ştiind că tu nu poţi să fii rănit. Orice altă reacţie ai avea, fie că te răzbuni, că urăşti sau că ignori pe cineva, vine din teama care îţi controlează viaţa. Frica este neputinţă şi frustrare. Nevoia de apărare este o confirmare a faptului că eşti dezgolit şi că poţi să fii rănit.

Dă frâu liber veseliei, nu trăi supărat. Atunci când viaţa îţi adresează o provocare, egoul tău te răneşte cel mai tare! Permite-i vieţii să curgă și ia o pauză de la tot, nu mai impune oamenilor să îţi spună ceea ce îţi place să auzi, dacă ceea ce îţi place să auzi nu este chiar adevărul. Mă urmăreşti?
Categorii