Povesti de viata

O mai știți pe frumoasa Esmeralda? Iată cum arată acum

 

 

S-au născut lipite și nimeni nu le dădea nicio șansă, dar acum, după doi ani de la naștere, au devenit celebre, sunt fetițele unice care au uimit planeta!

 

 

 

Így néz ki ma Esmeralda - A 48 éves Leticia Calderón friss fotóján ámulunk  - Világsztár | Femina

Au trecut 20 de ani de când telenovela Esmeralda ne ținea cu sufletul la gură, episod după episod, însă, cu siguranță n-am uitat-o pe frumoasa actriță, Leticia Calderon, care i-a dat viață personajului feminin principal.

Así se ve ahora el elenco de “Esmeralda”, a más de 20 años de su estreno

Povestea de dragoste dintre Esmeralda, o tânără oarbă și săracă, și Jose Armando, personaj interpretat de Fernando Colunga, ne-a fascinat pe deplin și probabil că mulți încă și-o mai amintesc.

Pentru Leticia Calderon, cea care i-a dat viață Esmeraldei, serialul a fost o adevărată rampă de lansare, cu toate că juca încă din copilărie și era familiarizată cu succesul.

Loading...

Ulterior, chipul său angelic a căpătat trăsături mature, severe și a fost distribuită, în special, în roluri negative care, spre surprinderea tuturor, o prindeau mult mai bine, scrie stiriactuale.net

Leticia Calderon și Fernando Colunga în telenovela “Esmeralda”

Cu toate că fanii telenovelei și-ar fi dorit ca povestea de iubire dintre Esmeralda și Jose Armando să depășească camerele de filmat și să prindă viață și în realitate, iată că acest fapt nu numai că nu s-a întâmplat, ba, mai mult, actrița Leticia Calderon nu a fost niciodată prea apropiată de colegul său de breaslă.

În afara filmărilor cei doi aveau o relație bună, însă rece și indiferentă, iar pauzele și le petreceau fiecare în altă gașcă.

Leticia Calderon s-a născut în Mexic, iar pe 15 iulie anul acesta va împlini vârsta de 51 de ani.

Este adevărat, a îmbâtrânit, însă a îmbătrânit frumos.

É uma falta de respeito” - Boa Informação

Sursă 
Categorii