
Reteta asta este numai buna pentru pranz sau cina si cu siguranta toata familia se va bucura de bunatatile astea.
Ingrediente:
– 2 vinete
– cateva crengute de marar
– 200 gr cascaval
– 4-5 catei de usturoi
– 4 rosii
– 300 gr ciuperci
– sare
– ulei vegetal
– 200 gr smantana
Mod de preparare:
1. Taie vinetele in felii mai groase, feliaza rosiile, marunteste usturoiul si ciupercile (cubulete cat mai mici) si da cascavalul prin razatoare;
2. Amesteca smantana cu usturoiul;
3. Unge cu putin ulei o tava si tapeteaz-o cu folie de aluminiu (se poate folosi si hartie de copt);
4. Pune feliile de vinete, acopera-le cu felii de rosii, apoi cu bucatele de ciuperci, cu smantana, iar la final presara cascaval.
9. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 30-35 de minute.
Serveste aceasta reteta de vinete la cuptor cu cascaval ori de cate ori iti este pofta de ceva bun.
Pofta buna!














