Horoscop

Previziuni KARMICE: O zodie primește ofertă de muncă bănoasă din STRĂINĂTATE

 

 

 

 

ZODIILE DE AER

Gemenii redescoperă anumite îndetelniciri cu care n-au mai avut de furcă de mult. Opinia lor și munca lor vor fi mai apreciate ca niciodată.

Vărsătorii și Balanțele trebuie să aibă grijă ce fel de confesiuni fac și mai ales cui. Nu sunt în apele lor deloc.

Loading...

ZODIILE DE FOC

Leii și Săgetătorii se simt bine în preajma rudelor, prietenilor. Au ocazia să facă pace cu persoanele care le-au creat numai probleme.

Berbecii sunt într-o fază benefică evoluției lor spirituale. Vor depăși anumite probleme financiare cu ajutorul unor prieteni buni.

ZODIILE DE APĂ

Racii nu vor fi nici ei în apele lor. Anumite experiențe prin care vor fi nevoiți să treacă nu vor fi tocmai pe placul lor. Pentru ei lucrurile involuează în loc să progreseze. Trebuie să se înarmeze cu multă răbdare și speranță la bine.

Scorpionii și Peștii vor fi încercați și ei de niște conflicte mai mult sau mai puțin provocate de ei. Au parte de tot felul de discuții clarificatoare pentru starea lor sentimentală.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Fecioarele vor fi într-o perioadă aparte a vieții lor. Unele lucruri se vor schimba din punct de vedere sentimental. Fecioarele prind aripi și pornesc într-o nouă aventură a vieții lor.

Capricornii întâmpină probleme la locul de muncă din cauza lipsei de comunicare. Vor fi taciturni și tăcerea lor le va aduce probleme în loc să îi ajute sau motiveze.

Taurii renasc din propria lor cenușă în perioada imediat următoare. Cei care își caută loc de muncă vor primi oferte din străinătate.

 

 Sursă 
Categorii