Povesti de viata

Prințesa Diana i-a transmis un mesaj secret prin pantofii ei Prințului Charles în ziua nunții. Toată lumea a aflat și a înțeles abia acum … ,,timp de 6 luni…”

 

 

 

 

Ziua nunții este specială din multe motive. Nu este doar o ocazie de a sărbători iubirea pentru partener, dar este și o zi doar pentru tine. Asta înseamnă că ar trebui să îți poți arăta personalitatea și să adaugi elemente care să reflecte cine ești tu cu adevărat.Imagini pentru lady diana wedding shoes

Uneori aceste detalii personale nu sunt foarte evidente pentru oaspeți. Poate fi doar un mesaj pe care îl vor aprecia doar cei doi miri. Dar un mesaj secret între miri este cu atât mai special.

Prințesa Diana este celebră pentru faptul că prin alegerile ei vestimentare transmitea mesaje secrete. Multe dintre aceste secrete ies la iveală abia acum, însă abia unul, în special, ne-a topit și pe noi!

Imagine similară

Pentru ziua nunții sale, Prințesa Diana a ales să poarte o frumoasă pereche de pantofi cu toc jos, marca Clive Shilton, acoperiți de 542 paiete și 132 de perle. Desigur, nu toată lumea își poate permite o asemenea extravaganță, dar ea a adăugat un detaliu personal acestei perechi de pantofi, ceva ce poate face oricine.

Prințesa a vrut ca pe talpa pantofilor să fie gravate inițiala ei, alături de cea a viitorului ei soț, totul cu o inimă în mijloc.

Mai mult, Diana a fost atât de atentă cu Prințul Charles încât a decis să se încalțe cu pantofi cu toc jos. Creatorul pantofilor, Shilton, explică:

,,Era o fată foarte timidă, dulce și cu ochii surâzători. Marea ei grijă era să nu pară mai înaltă decât Prințul Charles, și, pentru că ea era foarte înaltă, 1,78 m, pantofii pe care i-a ales trebuiau să aibă toc jos”.

Shilton a mai povestit și că i-au trebuit 6 luni să creeze pantofii de nuntă ai prințesei, de la început și până la varianta finală!

Cam așa au arătat:

Sursa
Categorii