Casa de vis

Proiect casă de vis, mică, eleganta si foarte bine structurata in interior… cu o suprafată totala de 64 m²

 

 

 

 

Proiect casă de vis mică cu o suprafată de 64 m2

Pentru că incercăm să multumim cat mai multe cerinte si curiozitati in materie de proiecte pe nisa case de vis, am găsit pentru dumneavoastră o solutie inovatoare si optimă pentru o familie tanără. Este o casă mică, simpatică si cu cele mai mici costuri de achizitionare, in plus are doar 10,5 m lătime ceea ce inseamnă că poate incăpea pe un teren foarte ingust.

Conceptul acestei case de vis este destinat unui cuplu tanar si se pretează nevoilor acestor, mai ales că inovatia vine din faptul că proiectul constructiei a fost gandit pe un parter de 64mp, compact cu un acoperis inalt care poate fi atribuit unei incaperi suplimentare pe viitor, ca si mansarda cu o suprafată disponibilă de 45,5mp.

Planul este functional si compact cu un vestibul (3mp) de intrare din care se face legătura cu un spatiu tehnic (7,9mp) si o cameră pentru depozitare (3,8mp) care poate fi transformată intr-o scară pentru accesul vertical in cazul in care vă doriti să folositi si spatiul acoperisului.

Planul parterului

In continuarea holului veti gasi o zonă de zi spatioasă (31,5mp), dotată cu un loc pentru servirea mesei si o bucătarie (7mp) deschisă către intrare.

Imagini pentru grey color bathroom ideas

 

Ansamblul este bine luminat , avand un perete cu ferestre inalte si deschidere mare care da acces intr-o terasă (16,4mp) exterioară si creează o atmosferă plăcută unde vă puteti savura cafeaua sau o cina.

Tot din spatiul zonei de zi avem un mic sas cu trecere către zona de odihna cu un generos dormitor matrimonial (12,2mp) si către a baie ( 5,1 mp). Interioarele si relatia dintre ele au fost bine gandite si amenajate cu scopul de a obtine un design modern, structurat pe finsaje fine care dau o notă elegantă spatiilor.

 

Imagini pentru window treatment

 

Datorită suprafetei restranse s-a mers pe nuante deschise ale camerelor pentru a obtine senzatia de spatialitate. Exteriorul a fost tratat cu fragmente din finisaj de lemn in nuante calde combinate cu contrastul acoperisului si al tencuielii albe, care mentin aceeasi impresie de elegantă si stil modern, ca si interiorul.

 

Imagini pentru miarodajny c333

 

Fiind un volum foarte simplu, regula a fost ca fatadele să pară incărcate , plus că se incadrează perfect si cu amenajarea peisagistică din jurul casei. Constructia la stadiul “finisata total” (nu include costul terenului) pentru această casă este estimată la prețul de 36.000 euro, aproximativ 562 euro/mp . Ce părere aveti despre această casă de vis mică ? Ati locui in ea ? Ce credeti că ii lipseste sau ce ati mai adauga la ea?

Asteptăm părerile voastre in rubrica de comentarii. Daca v-a plăcut această casă de vis mică vă invitam să o distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Multumim pentru că ne urmăriti.

 

Sursa: MagazinulDeCase
Categorii