Aperitive si Gustari Sarbatoarea Pastelui

Pune pe masa de Paște acest chec cu ciuperci și costiță! Nu te mai saturi din mâncat

 

 

 

 

Ai musafiri de Paște și pur și simplu nu ai nici o idee pentru un aperitiv care să-i dea pe spate? Alege checul cu ciuperci și costiță! Este de-a dreptul senzațional!

 

 Ingrediente:

400 g ciuperci,

5 linguri cu făină,

5 linguri cu iaurt,

50 g măsline foliate,

100 g caşcaval,

4 ouă,

2 linguri cu ulei,

50 g costiţă afumată, fără os,

sare, piper.

 

Mod de preparare:

Tăiați ciupercile și căliți în ulei până când observați că apa scade, apoi le dați deoparte.

Ulterior separate albușurile de gălbenuşuri şi baţeți albuşurile spumă tare cu un praf de sare.

Amestecați gălbenușurile cu iaurtul, apoi puneți făina, ciupercile, cașcavalul ras, costiţa afumată şi tăiată, sare şi piper.

Încorporați albuşurile şi omogenizați bine.

Compoziția se toarnă într-o tavă tapetată de chec și se introduce la cuptor.

 

Pofta buna!

 

Sursa: Respect și prietenie




Categorii