Procesul de preparare a chiflelor cu brânză de vaci nu necesită abilități sau abilități speciale.
Ingrediente:
- Brânză de vaci – 250 g;
- Unt – 100 g;
- Zahăr – 70 g;
- Ou – 1 buc.;
- Coajă de lămâie;
- Făină – 300 g;
- Sare – un vârf de cuțit;
- Apă – 1 linguriță;
- Dulceață – 200 g;
- Fulgi de cocos – 2 linguri.
Mod de preparare:
Bateți ouăle cu zahărul și coaja de lămâie, adăugați brânza de vaci, untul, sarea în amestec și măcinați până la omogenizare.
Turnați făina și bicarbonatul în amestec și frământați până obțineți un aluat moale, nelipicios.
Împărțiți aluatul în două părți egale, întindeți una dintre ele într-un strat dreptunghiular cu grosimea de 2-3 mm.
Amestecă dulceața cu fulgii de cocos și întinde-o pe un strat de aluat.
Ungeți aluatul pe întreaga suprafață și întindeți-l într-un strat, sigilând marginile.
Împărțiți rulada în porții mici și așezați-le pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
Coaceți chiflele la 180 de grade timp de 20-25 de minute. La fel procedăm și cu a doua parte a aluatului.
După gătire, puteți presăra chiflele cu zahăr pudră. Orice dulceață pe gustul tău este potrivită pentru această rețetă.
Pofta buna!