Fripturi si Gratare

Rulada de porc cu bacon și brânză este, acoperită cu sos de portocale

 

 

Rulada de porc cu bacon și brânză este, acoperită cu sos de portocale

 

Acest muschi de porc este una dintre cele mai bune retete posibile pentru folosirea acestei carni binecunoscute. Il poti imbunatati cu branza, bacon si sos de portocale. Un fel de mâncare moale, fraged, suculent și care oferă o adevărată explozie de arome, nu este nimic mai ușor decât să începi pregătirea. Și nu este deloc complicat.

Ingrediente:

Pentru ca mischiul de porc să aibă succes, trebuie să o pregătiți numai conform acestei rețete , dar trebuie să aveți și ingredientele potrivite. Iată lista lor:

  • 1 kg de muschi de porc
  • 20 de felii de brânză
  • 20 de felii de bacon
  • 4 catei de usturoi tocati
  • 1 lingura de pasta de ardei
  • 1 pahar de vin
  • 1 portocală
  • Sare si piper
  • Ulei de masline

Mod de preparare: 

Luați carnea, curățați-o dacă este necesar, apoi uscați-o și apoi puneți-o în amestecul de condimente. Și este creat prin amestecarea pastei de piper, usturoi, sare, piper și, de asemenea, ulei de măsline. Acoperiți carnea peste tot cu această pastă și lăsați-o să se odihnească la frigider pentru câteva ore, peste noapte este și mai bine.

Pune-l la cuptor

După încărcare, îl puteți pune într-o tavă mai adâncă de copt și îl puteți pune la cuptor. Înainte să se întâmple asta, turnați peste el un pahar de vin. Se coace la o temperatura de 180 de grade pentru aproximativ 50 de minute. Ora exactă depinde în principal de mărimea cărnii tale. Dar din nou, aveți grijă să nu vă uscați prea mult muschiul de porc.

Adăugați slănină și brânză

Acum este timpul pentru slănină și brânză. Scoateți  carnea din cuptor și începeți să faceți tăieturi în ea, dar nu până la capăt. Mai trebuie să-și aibă forma. Faceți douăzeci de tăieturi astfel și puneți în fiecare câte o felie de slănină și o felie de brânză. Se da din nou la cuptor si se coace aproximativ 15 minute.

Pregătiți sosul

Pregătește apoi sosul, pentru care vei avea nevoie doar de o portocală și anume sucul acesteia. Strângeți-l și apoi turnați-l în tava de copt în timpul coacerii, împreună cu amestecul de vin.

Puteți servi

Se scoate din cuptor si se serveste. Ca garnitură sunt potrivite crochetele, dar și cartofii prăjiți sau piure.

 

Pofta buna!

 

 Sursa
Categorii