Placinte si Rulade

Rulada delicioasă de ciocolată cu mascarpone, fără coacere: eu fac asta în loc de fursecuri de sarbatori

 

 

Leacul ANTICANCER din camara romanilor!

 

Aproape fiecare persoană trebuie să se îndrăgostească de rețeta acestei rulada de ciocolată, deoarece rulada nu numai că este foarte gustoasă, dar nici nu trebuie coaptă.

Este foarte greu să găsești pe cineva căruia să nu-i placă ciocolata. Iar deserturile cu ciocolată sunt printre cele mai populare.

 

Ingrediente:

  • 300-350 g de biscuiti
  • 160 ml lapte
  • 30 g cacao pudră
  • 20 g zahăr
  • 300 g crema de branza sau mascarpone
  • 4 linguri de zahar pudra
  • pungă de zahăr vanilat

Mod de preparare:

Zdrobiți  biscuitii în firimituri mici folosind un robot de bucătărie sau sucitor. Cel mai bine este să folosiți biscuiti cu cacao. Apoi adăugați pudra de cacao si amestecați. Dacă folosiți fursecuri albe, atunci cantitatea de cacao trebuie crescută cu cel puțin 1 lingură. Biscuiții sunt deja destul de dulci, dar dacă doriți, puteți adăuga o lingură suplimentară de zahăr.

Apoi turnați puțin lapte într-o cană și încălziți-o. Apoi turnați-l în compozitie. Se amestecă totul împreună, astfel încât totul să fie complet amestecat. După aceea, va fi mai bine să procesați aluatul manual. Modelați aluatul într-o bilă, înfășurați-l în folie alimentară și lăsați-l la frigider pentru 15 minute.

Acum este momentul potrivit pentru a pregăti umplutura. Cu siguranță ar trebui să luați cremă de brânză, cum ar fi mascarpone.

Adăugați zahăr pudră și vanilie în brânză, apoi amestecați totul. Cât zahăr adaugi depinde de tine. Acum scoateți aluatul de ciocolată din frigider și puneți-l pe suprafața de lucru, pe care ați acoperit-o în prealabil cu folie alimentară. Acoperiți partea superioară a aluatului cu încă o bucată de folie și întindeți un dreptunghi, a cărui grosime va fi de aproximativ 5 mm.

Îndepărtați stratul superior de folie alimentară.

Întindeți umplutura de cremă peste aluatul de ciocolată, dar nu o puneți până la margine. Acum rulați aluatul într-o rolă folosind folie.

Lăsați rulada rulată până la capăt în folie alimentară și apăsați-o ferm.

Dam rulada la frigider pentru 60 de minute sa se intareasca. La final, tăiați-l cu un cuțit ascuțit și puteți servi.

O vei iubi cu adevărat.

Pofta buna!

 

 Sursă
Categorii