Horoscop

S-au aflat motivele pentru care ești trist în funcție de zodie!

 

 

 

 

Tristețea apare în viața noastră, inevitabil. Fără ea nu am știi niciodată să apreciem binele atunci când acesta apare. Așa este viața, când cu soare, când cu furtuni, esențialul ce trebuie înțeles de noi este acela că nimic din ceea ce experimentăm nu este la întâmplare.

 

Totul are un motiv bine definit pe care noi, uneori, chiar nu îl observăm și avem impresia că universul este supărat pe noi, lucru total fals. Lucrurile rele se întâmplă pentru a te învăța să apreciezi ceea ce ai atât timp cât ai și nu după ce ai pierdut totul fără șanse de a-l mai recupera.

Așadar, iată motivele principale pentru care te poți simți nefericit în funcție de semnul astral ce te veghează:

Loading...

Berbec

De cele mai multe ori te simți nefericit, deoarece duci o viață pe care nu o vrei, chiar dacă îți dă iluzia că este tot ceea ce îți dorești. Problema este că tu întotdeauna faci doar ceea ce crezi că trebuie să faci și asta nu va reuși să fie niciodată ceea ce înseamnă fericire.

Trebuie să te oprești să mai faci lucrurile care trebuie și să începi să faci numai ceea ce simți că te face fericit, ceea ce inima îți dictează și sufletul aprobă. Nu mai gândi așa de mult, pentru că te vei întrista mai târziu că ți-ai folosit timpul în scopuri eficiente și benefice pentru cei din jurul tău care însă nu au niciun efect pozitiv asupra ta.

Taur

Nefericirea ta este adusă de faptul că întotdeauna ai băgat în aceeași oală lucrurile asupra cărora ai control și lucrurile asupra cărora nu ai control. Acest lucru a început să îți dăuneze și să îți reseteze viața într-un mod extrem de neplăcut. Viața ta a devenit una extrem de nesănătoasă și alertă, iar în momentele în care realizezi acest lucru te întristezi.

Relaxează-te și rezervă-ți timp doar pentru tine. Ia o pauză de la tot ceea ce te poate obosi și nu uita niciodată să îți faci ordine în gânduri atunci când începe viața să ți se tulbure și clatine în direcții diverse. Încearcă să nu te mai chinui atât de mult să mulțumești pe toată lumea și să uiți de propriile nevoi și propriile plăceri, pentru că pe primul loc în viața ta ar trebui să fii tu și nimeni altcineva.

Gemeni

Tristețea ta este mereu cauzată de faptul că ești mult prea focusat pe ceea ce oamenii cred și pe ceea ce oamenii spun și deseori uiți complet să te mai gândești și la tine și la ceea ce ție îți place și ceea ce pe tine te mulțumește. Nu ai niciun motiv pentru care să acorzi atât de multă importanță la ceea ce oamenii din jurul tău cred, trebuie să te concentrezi mai mult pe ceea ce tu crezi, chiar dacă plăcerile tale nu sunt identice cu cele ale oamenilor din jur. Observi?

Cei din jurul tău sunt mult prea ocupați să își trăiască viața după propriile reguli și nici nu le pasă ceea ce ai tu de spus despre ei. Fă exact același lucruri, pentru că dacă vei începe să te concentrezi pe ceea ce îți place vei deveni o persoană genială ce cu siguranță va stârni admirația celor din jurul său.

Rac

Ești nefericit pentru că te implici mult prea tare în viața altor oameni vorbind întotdeauna despre problemele lor și obstacolele pe care ei le întâlnesc în viață în timp ce și viața ta devine una mult mai plină de probleme.

Ești o persoană minunată că îi ajuți pe cei din jurul tău, însă ar trebui să îți mai rezervi timp să te gândești și la tine și să fii implicat și în rezolvarea problemelor tale, căci oamenii pe care tu îi ajuți cu siguranță vor găsi o cale de a rezolva o problemă, însă la tine se vor aduna și nu vei mai știi ce să faci să scăpi de ele. Te vor ajuta și oamenii, însă începutul este la tine. Concentrează-te mai mult pe propria viață pentru a fii fericit!

Leu

Ești nefericit pentru că ești în permanență ancorat în trecut. Nu reușești să accepți că unii oameni și-au format alt drum în viață, un drum fără tine. Este al naibii de greu, orice om experimentează asta la un momentdat și știm că este foarte greu că acceptăm asta. Trebuie să încerci să te gândești că soarta a dorit așa, posibil acea persoană ți-ar fi făcut rău în viitor și deaceea a fost nevoie să plece. Acum, concentrează-te pe prezent și trăiește fericit alături de persoanele care îți sunt acum alături și nu te mai concentra atât de tare pe ceea ce a fost. Trăiește o viață fericită!

Fecioară

Devii din ce în ce mai tristă, pentru că îți ții toate emoțiile în interior și nu te exteriorizezi niciodată. Secretul este să înțelegi că e în regulă să accepți faptul că viața ta nu e perfectă și este perfect în regulă să vorbești despre problemele tale cuiva în care ai încredere, pentru că odată ce simți că cineva te ascultă scăpi de cumulul chinuitor de sentimente negative.

Chiar dacă asta nu îți va rezolva problemele pe loc, te va ajuta să fii mai fericit. Fericirea te va ajuta și ea la rândul ei să gândești mai limpede și să găsești o soluție pentru tot ceea ce te apasă.

Balanță

Te întristezi pentru că te concentrezi prea mult pe ideea că vrei să fii plăcută de toată lumea, lucru care din păcate chiar este imposibil. Acceptă faptul că invidioșii niciodată nu vor arăta admirație față de tine indiferent de cât de mult te vei chinui să o obții. Ei vor arăta întotdeauna ură față de tine, chiar dacă în sinea lor posibil te admiră.

Așadar, nu te mai stresa atât de mult să mulțumești pe toată lumea și iubețe persoanele care te iubesc. Mulțumește-te ci ele și tratează-le la adevărata lor valoare. La urma urmei, persoanele care te admiră sunt cele care ar trebui să fie cele mai importante pentru tine și nicidecum cei ce te urăsc.

Scorpion

Deseori ești nefericit pentru că te îngrijorezi prea tare despre ce ar putea crede oamenii despre plăcerile tale. Toți avem insecurități și lucruri de care ne poate fii jenă, asta ne face oameni. Trebuie să fii sincer cu tine și să fii deschis opiniilor, căci asta va atrage oamenii corecți în viața ta.

Ideea este că trebuie să încetezi să îți trăiești viața după opinii, este bine să asculți o opinie și cumva să o pui în practică doar dacă îți place, însă nu este deloc bine să trăiești și să faci totul după opiniile celorlalți, pentru că cel mai probabil acest aspect te va distruge mai devreme sau mai târziu.

Săgetător

Ești nefericit pentru că trăiești într-o minciună. De cele mai multe ori încerci să fii cineva cine de fapt doar pentru a-ți face prietenii, familia și oamenii ce te înconjoară fericiți. Te-ai convins pe tine că ăsta este cel mai bun mod de a-ți trăi viața. Însă nu este. Acest lucru îți aduce multă tristețe în momentul în care te trezești dimineața și te uiți în oglindă și realizezi că nimeni nu te cunoaște.

Fii tu, pentru că ești o persoană minunată! Ești o persoană care dacă ar începe să-și arate adevărata față ar fii iubită de majoritatea oamenilor. Dacă vei începe să fii tu lumea o să te admire mult mai mult decât acum.

Capricorn

Nefericirea ta este cauzată de faptul că deși ai milioane de idei inovatoare care te-ar aduce foarte departe, nu faci nimic cu ele! Începuturile sunt întotdeauna grele, nimeni nu știe unde să înceapă, nici oamenii de succes nu știu asta, însă ei fac ceea ce inima le spune și nu analizează atât de mult.

Trebuie să capeți încredere în tine și să începi să îți transformi ideea în realitate. Pentru că dacă vei începe vei avea șanse mari de a deveni un om de succes. Ideile tale sunt extraordinare și dacă vei începe să te ambiționezi și să le pui în practică o să ai mii de avantaje.

Vărsător

Ești nefericit datorită ție. Orgoliul te oprește să ai prietenii frumoase de lungă durată, asta pentru că te superi foarte repede și nu te gândești niciodată la ceea ce simte omul de lângă tine. Atunci cu niște cuvinte foarte dureroase și deseori nu realizezi cât de tare pot să doară.

Ar trebui să începi să îți temperezi comportamentul și să tratezi oamenii din jur mult mai frumos, pentru că habar nu ai cât de multe beneficii îți pot aduce vorbele frumoase. Oamenii te respectă mult mai tare dacă le vorbești frumos și știi să îi tratezi astfel încât să le placă să stea în jurul tău.

Pești

Ești nefericit pentru că întotdeauna îți dorești mult mai mult decât ai și nu ești mulțumit cu ceea ce ai. Uiți să apreciezi ceea ce ai și nici nu realizezi cât de norocos ești. Este un lucru nesănătos. Ai foarte multe lucruri la care alți oameni nici să viseze nu îndrăznesc, așadar ar trebui să începi să apreciezi mai mult ceea ce ai și să te focusezi să faci mai bun ceea ce îți aparține, nicidecum să fugi mereu după mai mult.

Dacă vei începe să realizezi cât de valoros este ceea ce ai o să te simți de-a dreptul binecuvântat, o să simți că ești liber și împlinit, pentru că tot ceea ceî îți dorești este chiar sub nasul tău, însă ești prea focusat pe a obține mai mult pentru a vedea ce om împlinit ești. Oamenii din jur consideră că ai o viață roz, căci mulți ar dori să aibă ceea ce tu deții.

 

 Sursa
Categorii