Horoscop

Scrisoare către un Scorpion. TREBUIE citită NEAPĂRAT!

 

 

 

 

Astrele au numeroase sfaturi pentru zodii. Dacă ești Scorpion, atunci trebuie să citești ce au să îți spună.

„Dragă Scorpion,

Vrem să știi, înainte de toate, că oamenii ar da orice să afle ce se petrece în mintea ta. Ești o fire misterioasă, vorbești puțin despre sentimentele tale, iar ceilalți reacționează ca în fața oricărei cutii închise: vor neapărat să o deschidă.

Să nu ai regrete că ești astfel, deoarece în momentul în care te vor deschide, își vor îndrepta atenția spre alte lucruri interzise.

Poți, însă, să le mai spui, din când în când, sau măcar să le dai de înțeles că tu visezi în culori pe care ei nici măcar nu le cunosc. Așa vor înceta să mai scormonească în sufletul tău și vor încerca, poate, să învețe ceva de la tine.

De cele mai multe ori vorbești o limbă pe care doar tu o înțelegi, dar numai pentru că ceilalți nu sunt destul de pregătiți pentru tine.

Nu te simți inferioară, ce spui are întotdeauna logică, problema nu este la tine. Ochii tăi dezvăluie totul și nimic în același timp, așa că este foarte greu pentru ceilalți să îți dea seama când spui adevărul și când minți.

Folosește-te de această abilitate pentru a ajunge acolo unde îți dorești, dar ai grijă să nu îi rănești pe ceilalți în drumul tău spre succes.

Nu te deprima pentru că sunt puțini oameni care simți că te înțeleg. Înseamnă că ești o persoană foarte specială. Iar dacă nu ți-ai găsit, încă, jumătate, nu este o tragedie.

Într-o zi, mai devreme decât te-ai aștepta, cineva va avea răbdare să treacă peste zidurile pe care le-ai ridicat ca să te apere. Atunci, când vei rămâne vulnerabil, vei dezvălui cea mai frumoasă priveliște.

Păstrează-te pentru acel moment, pentru că nu vei regreta.

Cu drag, Astrele! ”

 

Sursa
Categorii