Placinte si Rulade

Se topește în gură: o rețetă simplă de fursecuri dulci și moi cu gem de caise

 

 

Se topește în gură: o rețetă simplă de fursecuri dulci și moi cu gem de caise

 

Ingrediente:

  • ou – 1 buc.;
  • zahăr – 60 g;
  • ulei vegetal – 100 ml;
  • coajă de la 1 lămâie;
  • sare – un vârf de cuțit;
  • făină – 280 g;
  • praf de copt – 10 g.
  • gem de caise

 

Mod de preparare : 

Spargeți un ou într-un bol, adăugați zahărul, turnați uleiul vegetal și amestecați bine până se dizolvă.

Adăugați coaja de lămâie și un praf de sare în amestec și amestecați din nou.

Cerneți făina și praful de copt în amestec și frământați până obțineți un aluat elastic și moale.

Împărțiți aluatul în două părți și întindeți una dintre ele într-un strat cu grosimea de 2-3 mm.

Ungeți stratul cu gem și îndoiți laturile opuse spre mijloc.

Fursecuri moi și dulci cu gem. Se topește în gură: o rețetă simplă

Fursecuri moi și dulci cu gem. Se topește în gură: o rețetă simplă

Așezați stratul pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.

Fursecuri moi și dulci cu gem. Se topește în gură: o rețetă simplă

Coaceți fursecurile la 180 de grade timp de 15-20 de minute. Repetăm ​​acțiuni similare cu al doilea strat de aluat.

Fursecuri moi și dulci cu gem. Se topește în gură: o rețetă simplă

După coacere, fursecurile pot fi presărate cu zahăr pudră. Rezultatul sunt fursecuri dulci și moi cu gem.

 

Pofta buna!

 

Sursă




Categorii