Povesti de viata

Şi-a anunţat soţul că-l părăseşte pentru fratele lui, dar scrisoarea-răspuns a soţului a lăsat-o fără cuvinte

 

 

 

 

Soţia i-a scris bărbatului ei o scrisoare tranşantă în care îi spune, printre toate nemulţumirile, că îl părăseşte pentru fratele său. Replica nu a întârziat foarte mult să apară şi a venit ca o bombă în capul femeii.

“Dragul meu,

Intenţionez să te părăsesc. Am fost o femeie bună pentru tine timp de 7 ani, dar acum am ajuns la capătul răbdării. Aceste ultime 2 săptămâni au fost ca un iad. Şeful tău m-a sunat astăzi să-mi spună că ţi-ai dat demisia, iar asta a umplut paharul.

Săptămâna trecută ai venit acasă şi nici nu ţi-ai dat seama că mă tunsesem, că ţi-am gătit mancarea pe care o preferi sau că am purtat o lenjerie sexy, cumpărată special pentru tine. După ce ai ajuns acasă, ai mâncat în două minute şi te-ai băgat direct în pat după ce ai văzut nenorocitul ăla de meci. Să nu îndrăzneşti să-mi spui că mă iubeşti, pentru că dragoste nu vrei să mai facem. Fie mă înşeli, fie nu mă mai iubeşti deloc. Oricum, vreau să ştii că te părăsesc.

P.S.: Nu încerca să mă cauţi. Mă mut cu fratele tău în alt oraş.

Să ai o viaţă frumoasă,

Fosta ta sotie.”

Răspunsul bărbatului este uluitor:

“Draga mea soţie,

Nimic nu m-a bucurat mai mult decat să aflu că mă părăseşti. Este adevărat că am fost căsătoriţi vreme de 7 ani, asta o relevă simpla realitate, nu ţine de subiectivism sau obiectivism, dar să recunoaştem, nu ai fost în niciun caz cea mai bună soţie. Mă uit la meciuri atât de des pentru că am găsit în asta o soluţie pentru a nu te mai auzi plângându-te non-stop. Păcat că nu functionează într-atât pe cât mi-aş dori. Am observat că te-ai tuns săptămâna trecută, dar ce voiai?, să-ţi spun că arăţi ca un bărbat? Pentru că asta mi-a trecut prin cap în primă fază. Mama mea m-a crescut cum trebuie, am bun simţ şi ştiu că decât să spun ceva urât cuiva, mai degrabă nu spun nimic.

Când mi-ai gătit mâncarea preferată, probabil că m-ai confundat cu cineva, posibil cu fratele meu. Pentru că eu nu mai mananc carne de porc de şapte ani, ştii ce zic? Am fugit direct la somn pentru că ţi-am văzut acel costumaş pe care îl aveai pe tine; eticheta cu preţul era încă prinsă de sutien. Pentru penibilul în care te scufunzi să nu ajungă până la cota infinitului, mă rugam să fie doar o coincidenţă, pentru că fratele meu tocmai ce împrumutase 50 de dolari de la mine în acea dimineaţă… iar costumul sexy cumparat de tine era 49,99 dolari. Hilar.

După tot ce mi-ai făcut, înca te mai iubesc. Credeam că putem face ceva pentru a salva aceasta căsnicie. Aşa că, atunci când am aflat că am câştigat la loto 10 milioane de dolari, mi-am dat demisia şi am cumpărat două bilete de avion pentru amândoi în Jamaica. Apropo de demisie, de unde are şeful meu numărul tău? Hilar.

Sper să fii fericită şi să ai parte de viaţa luxoasă pe care ţi-ai dorit-o tot timpul. Avocatul mi-a spus că sunt mai mult decât norocos. Cu scrisoarea pe care mi-ai lasat-o, nu vei primi niciun ban de la mine. Aşa că ai grijă mare de tine.

Cu drag,

Soţul tău, viitor fost, inteligento!”

 

Sursa: binepa.ro
Categorii