Povesti de viata

Soc! Și-a prins soțul în pat cu o tânără. Vroia să plece când el i-a spus ceva ce a lăsat-o cu gura căscată!

 

 

 

 

A venit acasă mai devreme decât obișnuia și și-a prins soțul cu o tânără în pat.

Furioasă, ea a strigat la el:

—Ești un ticălos! Imediat dau la divorț!

La ce soțul i-a răspuns liniștit:

— Iubi, dacă îmi permiți, îți explic totul.

Fiind surprinsă de asemenea obrăznicie, femeia i-a răspuns:

— Chiar te rog !

El a început să povestească:

— La sfârșitul zilei de muncă, mergeam spre mașină și am văzut o domnișoară murdară și foarte slabă. Când mi-a povestit că nu mâncase de câteva zile, am invitat-o la noi acasă. I-am încălzit pastele din frigider, pe care tu ai decis că nu le vei mânca, ca să nu te îngrași. Era într-atât de flămândă, că a le-a mâncat în câteva secunde!

Apoi i-am propus să facă o baie. Am decis să-i dau niște haine curate. Astfel, i-am oferit blugii tăi, pe care i-ai cumpărat, însă nu i-ai purtat niciodată, pentru că îți sunt prea strâmți.

I-am dat lenjeria intimă, cea care ți-am dăruit-o de ziua îndrăgostiților, iar  tu nu ai îmbrăcat-o niciodată. Apoi am găsit și o bluză, era chiar cea care ți-a dăruit-o sora mea de ziua ta, și care ție nu ți-a plăcut.

I-am dat și pantofii tăi, care le-ai cumpărat dintr-un butic scump, însă nu le-ai încălțat niciodată, deoarece una dintre prietenele tale are o asemenea pereche.

Era foarte mulțumită pentru ajutor, iar când am petrecut-o până la ușă, m-a întrebat: „Poate mai ai ceva ce soția ta nu mai folosește?”.

 

Sursa: secretelesanatati
Categorii