Povesti de viata

Sofia Vicoveanca a devenit mamă prin bunăvoința lui Dumnezeu

 

 

 

 

Sofia Vicoveanca este fără îndoială, un brand al României, care își alintă și acum fiul, ajuns la vârsta de 48 de ani cu pruncul mamei. Și asta pentru că marea actriță consideră că Vlad Micu este cea mai mare realizare a vieții, care a venit după ce a înălțat multe rugăciuni Domnului.

Este un copil dăruit

Acestea sunt cuvintele pe care Sofia Vicoveanca le spune ori de câte ori este întrebată ceva despre fiul său, Vlad Micu, un bărbat în adevăratul sens al cuvântului și tată a două fetițe. Puțină lume știe însă că marea cântăreață a României a suferit mult pentru că o lungă perioadă de timp nu a avut copii:

“Aveam mulți ani de căsnicie și nu era nici un semn că voi fi mamă. În anii 70, când a fost prima mare inundație în Ardeal – atunci s-a văzut generozitatea românilor, unii au ajutat cu bani, alții, cu produse -, a apărut o listă a copiilor rămași orfani sau rătăciți în urma potopului, cine își dorește să înfieze un copil.

Sfătuindu-mă cu soțul meu, Victor, Dumnezeu să-i odihnească sufletul, căci nu-i clipă să nu-l regret, ne-am înscris să luăm o fetiță de 3-4 ani. Am fost a 24-a pe listă și singura familie fără copii. (…) Până la urmă, nu s-au mai dat copiii, unii au fost găsiți de părinți, alții au mers în leagăne, dar după o lună, am simțit că voi avea copilul meu”.

Odată cu aducerea pe lume a pruncului mult dorit, Sofiei Vicoveanca i s-a schimbat definitiv destinul. Mai mult, acesteia i-a coborât glasul cu o terță, trecând de la mezzo la bas și așa a rămas și în zilele noastre.

Bucuriile să vă umple sufletul. Vă țuuuuc !”

 

Sursa
Categorii