Povesti de viata

Soția lui murise la 80 de ani așa că el i-a CUMPĂRAT o BANCĂ ÎN PARC. În fiecare zi mergea acolo să îi pună o margaretă și un bănuț, motivul…

 

 

Soția lui murise la 80 de ani așa că el i-a CUMPĂRAT o BANCĂ ÎN PARC. În fiecare zi mergea acolo să îi pună o margaretă și un bănuț, motivul te va face să plângi

 

Bud și Betty Caldwell au petrecut 56 de ani minunați împreună înainte ca Betty că moară la cea de-a 80-a ei aniversare. În fiecare zi de la moartea lui Betty, Bud, cu inima frântă, a început să lase câte o margaretă și o monedă pe o bancă în parc pe care a cumpărat-o și i-a dedicat-o lui.

Darurile simple erau un tribut care se referea la cântecele ei preferate de dragoste: ,,Daisy a Day” and ,,Pennies From Heaven”, faptul că făcea asta în fiecare zi era un mod de a arăta că nu o va uita niciodată.

Totuși, în iarna anului 2015, condișiile meteo au făcut imposibil ca Bud să meargă să își lase margareta și moneda pe banca din parc, era prea periculos pentru ca el să se aventureze pe o asemenea vreme.

Dar în acea zi doi îngrijitori ai parcului au observat că bătrânul nu reușise în acea zi să își aducă darurile pentru soția lui, și, în loc să ignore toată situația, au decis să facă ceva incredibil.

Când Bud a descoperit ce au făcut cei doi îngrijitori, i-au dat lacrimile: ei au dat zăpada din jurul băncii pentru ca bărbatul să poată ajunge mai ușor la banca care reprezintă locul lui de legătură cu soția decedată.

 

Sursa: Ccplus.ro
Categorii