Inedit

Te intrebi de ce isi fac femeile amanti? Iata raspunsul

Loading...

 

 

 

 

Săptămâna trecută am citit pe Facebook o polemică vizavi de amante și amanți. Scria cineva că “conform cercetărilor, fiecare femeie are nevoie de doi bărbați, unul acasă și unul în afara căsniciei”.

Din toate comentariile am înțeles și de ce:

1. Soțul are grijă de mașina sa, de motocicleta sa, de serviciu și de bugetul familiei.

* Celălalt are grijă de tine.

2. Soțul îți va vorbi despre probleme, despre dificultăți financiare etc.

* Celălalt îți va spune cât de dor îi e de tine, că îți simte lipsa etc.

3. Soțul doarme și sforăie de parcă s-ar întrece la curse.

* Celelalte doarme gol, îmbrățișându-te.

4 . Soțul te sună ca să te întrebe dacă ai făcut mâncare.

* Celălalt te sună să îți spună că a cumpărat ceva pentru voi doi care te va încânta.

5. Soțul este mereu grăbit, pleacă foarte devreme fără să te sărute, uită să te invite în oraș.

* Celălalt ar petrece mai mult timp cu tine și numără zilele care au trecut fără să te vadă.

6. Soțul nu mai ține minte de

când nu te-a antrenat într-un joc erotic.

* Celălalt e dispus

* Celălalt nu va merge niciodată la un bar pentru a vedea un meci de fotbal cu prietenii în weekend! El va fi cu tine în timp ce soțul tău va bea alături de prietenii săi într-un bar.

Pentru simplul fapt că, dacă iubitul va trăi alături de tine, va prelua rolul soțului. Pentru că majoritatea soților uită să își curteze soția, să o răsfețe, să o complimenteze. Pentru că, romantică incurabilă, femeia este nostalgică la emoțiile de început. Vrem ca soțul să ne aprecieze, să ne iubească și să ne simțim mereu atrăgătoare pentru ei. O altă presupune – că pur și simplu este rezultatul instalării rutinei în cuplu, combinată cu faptul că femeile sunt ani de zile mai implicate în familie decât bărbatul – ceea ce duce la o saturație.

E intim și greu de recunoscut dar, da, sunt și femei care au relații extraconjugale, iar motivele sunt suficiente și foarte serioase: neglijare din partea soțului, crize emoționale, dragoste pur și simplu, probleme sexuale cu soțul, răzbunarea la infedelitatea soțului, dependență sexuală, neîmpliniri materiale și multe altele… Însă specialiștii spun că în marea majoritate a cazurilor, motivele femeilor diferă de cele ale bărbaților, bărbații căutând mai degrabă sex sau atenție, iar femeile căutând să umple un vid emoțional.

Potrivit psihologului Gabriel Dinu, “în general, femeile înșeală mai greu și mai rar decât bărbații, deoarece infidelitatea acestora este mult mai condamnată de către societate decât în cazul bărbaților. Ele ajung foarte rar să înșele dacă se simt iubite, dacă primesc iubirea de la partener așa cum își doresc, așa cum este potrivit pentru fiecare dintre ele. Dacă bărbatul identifică aceste «limbaje» prin care partenera lui își dorește să primească iubirea și, sigur, i-o și oferă așa, atunci riscurile infidelității scad semnificativ“.

Probabil că fiecare are propria explicație și motivație. Întrebarea este dacă merita?

P.S. Acest articol este valabil pentru ambele sexe!

Tu ce parere ai?

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

 

Sursa

Loading...
Loading...
Categorii

Loading...
error: Content is protected !!