Bauturi

Tinctura de vin cu usturoi, va accelera metabolismul și vă va ajuta să slăbiți. Excelenta dieta, simpla si eficienta!

 

 

Tinctura de vin cu usturoi, va accelera metabolismul și vă va ajuta să slăbiți. Excelenta dieta, simpla si eficienta!

 

 

Printre mijloacele miraculoase ale medicinei tradiționale pentru scăderea în greutate, usturoiul este prima poziție în ceea ce privește utilizarea activă. Natura l-a înzestrat cu multe proprietăți utile și i-a dat puterea de a lupta împotriva diferitelor patologii din corpul uman.
O adevărată descoperire printre medicamentele tradiționale este tinctura de usturoi cu vin roșu. Pentru cei care doresc să slăbească, o astfel de tinctură va ajuta la accelerarea metabolismului, eliminând în același timp toxinele acumulate din corp și, odată cu acestea, să slăbească.
Usturoiul ajută la descărcarea organismului cu orice diete, trebuie doar să adăugați tinctura la dieta generală pentru pierderea în greutate. Se potrivește bine cu o varietate de alimente și va da cu siguranță un rezultat pozitiv din utilizarea sa în mono-diete.

Tinctura de usturoi este ușor de preparat.

Are nevoie de usturoi tocat grosier – 10-15 căței, feluri de mâncare care să poată ține 3 pahare de vin, întotdeauna cu un capac strâns.
Turnați usturoiul într-un borcan, umpleți-l cu vin roșu bun, închideți bine capacul. Așezați borcanul într-un dulap întunecat, agitați zilnic, timp de 2 saptamani, apoi strecoara si toarna intr-un vas curat.
Luați o linguriță de tinctură de 3 ori pe zi cu alimente. Cursul tratamentului este de 20 de zile, apoi faceți o pauză timp de 10 zile, apoi puteți repeta tratamentul dacă doriți.

Inima funcționează mai bine, imunitatea crește, acumulările de sare se dizolvă. Este important să nu depășiți doza.
Multe boli ale femeilor sunt tratate cu același medicament. Pentru a o utiliza, trebuie să primiți sfatul unui vindecător tradițional. În principiu, pentru a lua medicamentul pentru a pierde în greutate, trebuie să consultați un terapeut curant.

Doar trei lingurițe din această băutură pe zi vă vor ajuta să pierdeți grăsimea din burtă, să reduceți colesterolul și să susțineți funcția cardiovasculară normală.

Proprietăți

Proprietățile usturoiului și a vinului roșu (în multe privințe asemănătoare), Când sunt combinate, le sporesc și mai mult puterea miraculoasă.

Tinctura de vin roșu de usturoi :

  • îndepărtează sărurile și toxinele din organism
  • scade nivelul colesterolului
  • purifică sângele
  • îmbunătățește procesele de digestie
  • întărește pereții vaselor de sânge
  • întărește sistemul imunitar
  • întărește sistemul cardiovascular
  • ajută la bolile feminine
  • crește eficiența.

Pentru informarea dvs., un leac excelent, poate chiar cel mai bun remediu pentru curățarea vaselor de sânge și a sângelui, precum și pentru tratarea multor afecțiuni, este planta cu vâsc, mai ales în combinație cu Sophora japoneză. Interesant?

Sursa
Categorii