Retete de Mancaruri

Tocanita de pui cu cartofi- o reteta care se face pe fuga

 

 

 

 

Nu ai mult timp la dispozitie sa gatesti cina? Este de ajuns sa pui toate ingredientele intr-o cratita si tocanita se va prepara singura.

 

Ingrediente:

6 pulpe de pui, fara piele

2 morcovi

Loading...

1 cartof mare

1 ceapa

6-7 catei de usturoi

1 lingurita mustar

400 ml supa de pui

1 lingura ulei

1 lingura faina

foi de dafin, optional

patrunjel

piper

sare

 

Mod de preparare:

Condimentezi pulpele de pui cu sare si piper. Incingi uleiul in tigaie si rumenesti pulpele putin pe ambele parti. Le scoti si pui in loc cateii de usturoi, ceapa tocata si mustarul, apoi dupa 1-2 minute adaugi morcovii feliati si cartoful taiat cubulete. Asezi pulpele de pui, torni supa de pui, adaugi foile de dafin, condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si lasi sa fiarba, vasul fiind acoperit.

Cand este aproape gata, amesteci faina cu 1-2 linguri sos din cratita, o pui in tocanita si mai lasi sa fiarba putin. Servesti cu patrunjel tocat.

 

Pofta buna!

 

 Sursa




Categorii