Povesti de viata

Vă mai amintiţi de fermecătoarea Lucy din serialul “Dallas”? Povestea ei de viață este cutremurătoare. Cum arată acum actriță la 39 de ani de la apariția filmului. Nu o mai recunoști

 

 

 

 

Actrița americană Charlene Tilton (58 de ani) a devenit celebră în întreaga lume pentru rolul lui Lucy Ewing din Dallas, nepoata blondă și rebelă a lui J.R. Ewing care sucea capetele tuturor bărbaților.

Serialul fenomen „Dallas” a fost urmărit de milioane de români în anii `80 și după Revoluție și cu siguranța toată lumea își aduce aminte de nepoata rebelă a celebrului petrolist lipsit de scrupule, JR. Charlene a debutat în serial în 1978 când avea doar 20 de ani și a jucat până în 1985, când a luat o pauză de trei ani. În 1988, a revenit din nou pe platourile celebrului serial.

 

Imagini pentru charlène tilton

Imagine similară

 

Iată cum arată Lucy acum:
Imagine similară
Imagine similară

Charlene juca în film rolul nepoatei lui Miss Ellie și fiica lui Gary Ewing, care a crescut urându-l pe JR pentru că a luat-o de lângă părinții ei când era mică. Lucy a fost unul dintre cele mai îndrăgite personaje din Dallas, alături de JR, Bobby, Pamela și Sue Ellen, fiind considerată o tânără fermecătoare și cu foarte mult talent.

Loading...

Însă, astăzi la 39 de ani de la apariția filmului, aceasta a devenit de nerecunoscut. Tilton nu și-a pierdut strălucirea din tinerețe, însă a luat foarte mult în greutate și fiind foarte mică de statură, acest lucru nu o avantajează deloc, fiind departe de imaginea de iepuraș Playboy pe care și-a promovat-o în tinerețe.

După succesul din „Dallas”, Charlene primea un salariu de 50.000 de dolari pe episod, a apărut pe coperțile a peste 500 de publicații și a pozat în sânii goi în Playboy în anii `80. Cu toate acestea, ea continuă să fie o actriță de succes și are la activ numeroase filme.

Charlene are o poveste de viață cutremurătoare, iar ea a declarat că celebrul actor Larry Hagman, cel-a interpretat pe JR, a fost pentru ea un adevărat tată…cel pe care nu l-a avut niciodată. A fost crescută doar de mama ei care suferea de o boală mintală, iar de la 15 ani a trebuit să se descurce singură în viață.

Mama ei era bolnavă mintal
„Aveam 17 ani când l-am întâlnit pe Larry Hagman. Am fost crescută de o mamă singură, care era bolnavă mintal. Aveam propriul meu apartament la vârsta de 15 ani și nu am avut niciodată un tată care să mă dorească și să aibă nevoie de mine. Însă Larry a fost sprijinul meu în viață.

M-a învățat cum să devin o profesionistă. El m-a învățat să devin actriță și cum să mă comport pe scenă. A fost un om extraordinar și uimitor. Era foarte protector cu mine, pentru că eram așa tânără când am început filmările la serial, dar în același timp avea așteptări uriașe de la mine și îmi cerea să dau ce era mai bun în mine, pentru că el credea în mine.

El a însemnat foarte mult pentru mine”, a declarat actrița, care susține că Larry o trata ca pe copilul lui.

 

Imagini pentru charlène tilton

 

„Larry și soția lui Maj au fost cei mai buni oameni de pe planetă. El era cel care ne ținea pe toți uniți. El organiza mereu petreceri și ne strângea la un loc, iar când ne aflam pe platoul de filmare ne distram așa mult”, a mai spus actrița.

Mai mult, puțini știu că Lucy este și o cântăreață extrem de apreciată. Ea și-a făcut singură cântelecele din Dallas, în episodul în care fuge cu Greg Evigan în încercarea de a deveni cântăreață de muzică country.

 

Imagini pentru charlène tilton

 

Sursa: Actualitatea
Categorii