Povesti de viata

Viața nu se irosește cerșind atenția celor care te ignoră. Viața se trăiește dăruind iubirea acelora care o merită!

 

 

Viața nu se irosește cerșind atenția celor care te ignoră. Viața se trăiește dăruind iubirea acelora care o merită!

 

Sunt câțiva oameni în lumea asta care ar fi gata să lase tot și să uite tot de dragul tău.
Ei, de obicei, nu se vor evidenția prin cuvinte și intenții de a cuceri sau a surprinde.
Ei vor veni cu lumea lor și ți-o vor oferi, iar împreună cu ea îți vor da iubire, încredere și siguranța unui viitor.
Ei te vor iubi mult. Se poate întâmpla ca în toată viața să dai doar de un singur om de acest fel. De el să nu te desparți și pe acest om să nu-l ignori. Vei risca prea multe.

Vei risca să pierzi singura șansă la fericire și poate singura șansă când poți să rămâi alături de cineva asemănător ţie. Oare de câte dovezi ai nevoie ca să înțelegi cine te prețuiește și cine nu? Omul care a renunțat la tot pentru a fi cu tine nu te va părăsi niciodată. Pentru că va găsi potrivit să fii tu acel TOT. Nu, nu va fi dependent de tine și nici obsedat. Va fi pur și simplu gata să te facă fericită. Tu ce vei fi gata să faci pentru el?

Fii tu însăţi și fii sinceră cu tine. Pe cine dorești alături? Pe cineva care să-ți rănească sufletul, să-ți schimbe lumea, să te facă să cedezi de fiecare dată propriilor remușcări? Sau pe cineva care să fie corect și bun. Da, e greu să găsești astfel de oameni, dar poate tocmai de asta și sunt mai de prețuit atunci când îi găsești. De aceea gândește de două ori, de zece ori înainte să părăsești pe cineva. Poate că el e omul tău.

Nu ignora omul care a ignorat restul lumii doar ca să fie lângă tine.

 

 Sursa
Categorii