Ciorbe, supe si borsuri

Vrei să-ți vindeci plămânii? Iată o supă care te va ajuta mult …

 

 

 

 

Daca ai fumat sau esti fumator, traiesti intr-un oras aglomerat si esti expus zilnic la noxele emanate de masini, afla ca exista posibilitatea sa dezvolti foarte curand diverse boli pulmonare.

Avand grija de corpul tau prin consumul de produse alimentare sanatoase, alaturi de multe exercitii fizice, este un mare pas pentru a va asigura ca veti avea plamani sanatosi pentru toata viata.

Unii medici considera ca macrisul, o planta care se adauga la supa, se foloseste doar la acritul ei. Ei bine in urma unor studii s-a constatat ca un consum de supa facuta cu macris din abundenta este o foarte buna modalitatea de a va curata plamanii.

Loading...

Efectuarea unei supe crema de acest gen macar o data pe saptamana, te va ajuta sa-ti mentii o sanatate de fier nu numai a plamanilor ci a intregului organism.

Iata de ce ai nevoie pentru a o pregati :

2 kg de macris
3 cani mari de apa
1 morcov
1 ceapa
2-3 linguri de orez

Tocati morcovii si ceapa marunt pentru a fierbe mai repede si aduagati-le intr-o oala impreuna cu macrisul, orezul si apa. Lasati la fiert tot continutul la foc foarte mic in jur de 3 ore, adaugand apa daca scade prea mult. Dupa scurgerea celor 3 ore bagati continutul la blender. Va iesi o supa crema verde delicioasa. Pe langa gustul unic, aceasta va fi una dintre cele mai naturale alegeri in curatarea plamanilor.

 

Sursa: O Daia
Categorii