Horoscop

Zodiile de la îngeri la demoni – Unii îți dau o mână de ajutor, ceilalții te împing în prăpastie!

 

 

 

 

Nimeni nu este perfect și de aceea zodiile au și ele punctele lor slabe. Astrele ne dezvăluie care sunt zodiile cu chip angelic, dar și care sunt zodiile cu laturi mai întunecare. Tu de parte cui ești?

BALANȚĂ:

Nativii acestei zodii sunt cei mai frumoși dintre îngeri. Au un suflet bun și sunt blânzi. Nu ar face nici un rău nimănui și este cert faptul că locul lor este în Rai.

TAUR:

Taurii nu au o inimă rea și iartă foarte ușor pentru că nu pot ține ranchiună. Acești nativi sunt genul de persoane care ar ajuta oricând un bătrân să treacă strada, însă oamenii profită dese ori de bunătatea lor.

PEȘTI:

Acești nativi își urmează principiile cu strictețe și au un suflet bun și iubitor. Țin mereu cont de sentimentele celorlalți și sunt iertători. De cele mai multe ori sunt triști pentru că lumea nu le apreciază bunătatea.

SĂGETĂTOR:

Săgetătorii sunt iubitori și nu ar putea trăi fără prezența celorlalți. Trec peste orice obstacol cu zâmbetul pe buze, însă pentru ei adevărul este cel mai important lucru, iar dacă află că cineva i-a mințit, se transformă în drăcușori.

VĂRSĂTOR:

Vărsătorii se simt cel mai bine atunci când le fac oamenilor favoruri. Le place la nebunie să le aducă celor din jur zâmbetul pe buze și sunt foarte onești. Singurul lor păcat este libidoul crescut.

GEMENI:

Acești nativi nu sunt nici îngeri, nici demoni, sunt undeva la mijloc. Gemenii sunt imprevizibili și nu știi niciodată ce va urma și nici la ce să te aștepți din partea lor. Se schimbă în funcție de acțiunile celor din jur.

LEU:

Acești nativi sunt afectuoși și tandrii până la un punct. Dacă ajungi să le cunoști latura întunecată, nu este de bine pentru că își vor scoate colții și vei regreta alegerea făcută.

RAC:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal au un suflet de aur, dar viața are prea multe tentații cărora nu le pot rezista. Fac multe lucruri bune, dar au și racii păcatele loc care sunt în număr mare de natură amoroasă.

FECIOARĂ:

Fecioarele sunt cel mai gentile ființe și cele mai plăcute, însă atunci când cineva le calcă pe coadă, iese urât. Cei care le-au greșit, vor fi umiliți în cel mai crunt mod posibil, deci fecioarele vor merge în Iad.

BERBEC:

Nativii acestei zodii au foarte multe vicii și acest lucru îi face să fie cei mai păcătoși din zodiac. Au simțul umorului foarte dezvoltat și când vor să-și facă victime, acestea nici nu vor realiza ce le-a lovit.

CAPRICORN:

Diavolul este de multe ori reprezentat ca un țap și de aceea acești nativi nu au nici un fel de legătură cu divinitatea. Nu le place să le facă bine oamenilor și sunt de părere că fiecare ar trebui să se descurce cum poate.

SCORPION:

Scorpionii sunt atât de duri încât și diavolul s-ar teme de ei. Principalul lor atu este că au un șarm aparte și sunt cei mai atrăgători nativi din zodiac și de aceea pot atrage în capcană și cea mai credincioasă persoană.

 

Sursa: Suflet.biz
Categorii