Povesti de viata

3 lucruri care rănesc inima unei mame

 

 

Un secret teribil a fost ingropat odata cu Marioara Zavoranu. Ce a ascuns mama Oanei o viata intreaga, referitor la tatăl brunetei

 

Ni se intampla uneori, oricat de mult ne-am iubi parintii, sa ii ranim. Adesea, poate nici nu ne dam seama ca o facem. Sigur, parintii ne vor ierta intotdeauna, dar ranile vor ramane adanc imprimate in sufletele lor si nimic niciodata nu le va putea sterge.

Iata care sunt cele 3 lucruri care ranesc inima unei mame

Lipsa de recunostinta

Ii poti fi recunoscatoare facand gesturi simple: spune-i ca o iubesti, sarut-o si imbratiseaza-o, ascult-o cand iti povesteste ceva, intreab-o cum si-a petrecut ziua, ajut-o in gospodarie si insoteste-o la cumparaturi. Nu uita nicio clipa ca esti cea mai importanta persoana din viata ei, scrie unica.ro.

Confl1ctele dintre frati

Nu rupeti legaturile, nu alimentati confl1ctele dintre voi, nu va certati in fata mamei voastre, nu va vorbiti fratii de rau in fata ei. Demonstratii ca va intelegeti bine chiar daca aveti pareri diferite asupra unui subiect. Demonstrati-i mamei voastre ca iubirea dintre voi e mai presus de orgolii.

Indiferenta

Chiar daca ai ajuns la maturitate, ramai copilul mamei tale. De aceea, ea va vrea sa faci parte in continuare din viata ei, va vrea sa impartaseasca cu tine reusitele si esecurile ei. Adesea, pe acestea din urma nu ti le va povesti pentru a te proteja si a nu te incarca cu problemele ei. Incurajeaz-o sa-ti vorbeasca despre orice. Nu ii ignora nevoile si nu o exclude din viata ta. Ea are nevoie sa simta ca iti este la fel de indispensabila cum iti era cand erai doar un copil.

 

Sursa
Categorii