Sfaturi utile

4 cele mai comune greşeli pe care le fac femeile într-o relaţie

 

 

4 cele mai comune greşeli pe care le fac femeile într-o relaţie

 

 

1. Accesibilitate și previzibilitate.

Pentru bărbați procesul de curtare este foarte important, cum de altfel și pentru femei. De obicei, multe femei caută relații sigure și stabile, uitând că bărbații sunt atrași de diversitate şi tot ce e nou.

Problema femeii este că ea începe să-i satisfacă toate dorințele bărbatului, el acceptă asta ca pe ceva firesc şi rapid îşi pierde interesul.

Deşi bărbatul tinde să facă femeia docilă și comodă pentru sine, în mod inconștient, el totuși caută femeia în care există o enigmă, care perturbă cursul obișnuit al lucrurilor. Adevărata artă a femeii este de a-și ţine bărbatul mereu în “formă” și capacitatea de a-l surprinde zi în zi.

2. Incapacitatea de a-și apăra opinia şi renunțarea la sfera de interese în detrimentul său.

Nu-ți bloca personalitatea. Ţine minte că bărbatul trebui să fie atașat emoțional de femeie şi nu invers.

Când începi să-ţi refuzi ceva, vei cere aceleași lucruri de la bărbat și atunci va fi deja o încălcare a libertății sale. Iar bărbații nu iubesc acest lucru.

Cu cât mai mult îţi vei refuza anumite lucruri, cu atât vei avea mai multe pretenții față de bărbat şi el se va distanța de tine tot mai mult. Acest comportament al femeilor reduce farmecul feminin în ochii bărbatului!

3. Manipularea și formarea sentimentelor de vinovăție.

Aceste metode în general distrug relațiile. După ele va fi dificil să mai restabiliţi ceva. Când bărbatul simte că e manipulat (folosit) – mai devreme sau mai târziu, ca răspuns va reacționa cu reproșuri şi pretenții.

4. Independența excesivă

Femeile sunt foarte puternice, ele pot face orice! Dar, când ai un bărbat, lasă-l să devină important în ochii tăi! Ține minte că puterea femeii este în slăbiciunea ei!

Dragi femei, nu vă pierdeți individualitatea, iubiți-vă, prețuiți-vă, trăiți conform standardelor voastre interioare, nu vă fie teamă să pierdeți bărbatul, fie-vă teamă să nu vă pierdeți pe voi!

 

Sursa: Virale.ro
Categorii