N-am mâncat ceva mai delicios – medalioane din vinete!
Ingrediente:
1 bucată
Vânătă
80 g
Mozzarella
40 g
Șuncă
4 linguri
Parmezan
4 linguri
Pulpă de tomate
3 linguri
Ulei de masline
0,25 linguriță
Sare
Mod de preparare:
Tăiați vânăta felii de aproximativ 1-1,5 cm și puneți-le într-o tavă. Cu ajutorul unui cuțit faceți câteva tăieturi lejere pe suprafața feliilor de vânătă, ungeți-le cu ulei de măsline, și presărați-le cu sare. Puneți tava la cuptor pentru 20 de minute la temperatura de 190 °C.
Peste feliile de vânâtă coapte suprapuneți câte o felie de șuncă și câte una de mozzarella, după care acoperiți cu altă felie de vânătă.
Peste stratul de vânătă puneți o lingură de pulpă de roșii, un pic de mozzarella și presărați abundent parmezanul dat prin răzătoare, și în final turnați câte o lingură de ulei de măsline. Puneți la cuptorul pentru alte 10 minute.