Teste

ALEGE o imagine și află chiar acum CINE EȘTI și cât de BUNĂ va fi viața ta!

 

 

ALEGE o imagine și află chiar acum CINE EȘTI și cât de BUNĂ va fi viața ta!

 

 

„Gusturile nu se discută.” ar spune acum cineva. Acest lucru este foarte adevărat, cumva, a ajuns să fie o lege nescrisă pe care ar trebui să o respecte toată lumea. Însă astăzi facem o mică excepție de la regulă și vă spunem, în funcție de gusturile dumneavoastră, cât de bună vă va fi viața.

Imaginile prezentate mai sus sunt foarte bine alese, astfel încât să vă putem oferi un răspuns corect și adevărat. Oamenii sunt diferiți, spre exemplu, dacă pe dvs. vă atrage mai mult imaginea numărul 1, însă nu simțiți nicio atracție pentru imaginea 3, pe una din rudele dvs. ar putea să o atragă imaginea numărul 3 și să îi displacă total imaginea numărul 1. Acesta este doar un exemplu pentru a vă demonstra ce face diferența în acest test de personalitate. Prin urmare, vă invităm și pe dvs. să faceți o alegere și să descoperiți ce spune aceasta despre cât de bună vă va fi viața.

Alegerea 1.

Sunteți o fire energică, plină de viață căreia îi place să trăiască viața la cote maxime. Nu sunteți deloc genul de persoană care să pună răul înainte și să gândească pesimist orice situație, ba din contră, te gândești mereu că va fi bine, lucru ce poate să fie bun în unele cazuri, însă rău atunci când lucrurile nu se ridică la nivelul așteptărilor tale.

Cand nici nu te asteptai, apare un musafir nepoftit, dar pe care il primesti cu inima deschisa. E o schimbare neprevazuta in program, desi aveai altceva de facut, dar asa trebuie sa te adaptezi noilor conditii din mers. Poate si tu trebuie sa pleci la drum pe nepregatite, si, ca de obicei, lucrurile neplanificate in fata carora trebuie sa dai dovada de flexibilitate, sunt si cele care ies cel mai bine. Daca ai avea timp suficient sa le pregatesti pe toate in detaliu nu ar iesi la fel de bine care cele care te iau prin surprindere cerand de la tine promptitudine si inspiratie de moment.

În trecutul tău se ascund niște lucruri nu chiar atât de frumoase. Experiențe de viață peste care ai trecut foarte greu și care te-au învățat că viața chiar trebuie trăită la nivelul său maxim. Timpul înseamnă fericire și amintiri frumoase pentru tine, motiv pentru care îți asumi chiar orice risc și preferi să regreți ceva ce ai făcut decât ceva ce nu ai făcut.

De acum, odată cu această inițiativă optimistă din viața ta, se pare că lucrurile vor merge foarte bine. Vei avea parte de multe bucurii, asta pentru că vei vedea o bucățică de fericire în orice lucru oricât de mărunt ar fi acesta. Dezavantajul acestui lucru este că uneori ai așteptări mult prea mari, ceea ce îți poate aduce dezamăgiri enorme.

Alegerea 2.

Ești o persoană nonconformistă care nu ține cont niciodată de opiniile oamenilor din jur. Trăiești mereu după propriile reguli, iar ceea ce este cel mai important pentru tine este să nu ai reguli impuse, pentru că știi că nu le poți respecta. „Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate.” ai spune tu când cineva dorește să îți impună ceva.

Trecutul tău este unul destul de trist pe care, din păcate, nu îl poți povesti nimănui cu zâmbetul pe buze. Însă asta nu te-a oprit să îți trăiești viața după cum îți dorești, chiar dacă unele lucruri ar fi putut fii o adevărată traumă pentru tine, optimismul a reușit să ucidă tristețea.

Relatia cu institutiile statului este in prim plan de parca ar fi venit vremea unor proiecte majore, de care depinde imaginea ta profesionala sau reputatia ta. Lasi impresie buna pe oriunde treci, pentru ca inspiri profesionalism, autoritate, seriozitate, exact acele calitati de care e nevoie in planurile tale curente. Nu te lasa intimidat nici de functia celor cu care discuti, nici de eventualele avertismente care ti se adreseaza, pentru ca nu te simti vinovat de absolut nimic. Esti sigur pe tine, stapan pe situatie, te bazezi pe o experienta bogata in domeniul pe care il practici si pe un bagaj imens de cunostinte verificate si bine documentate.

Viața ta se anunță destul de liniștită de acum înainte, asta pentru că ai trecut cu succes peste unele din cele mai grele provocări ale vieții, iar de acum tot ceea ce ai de făcut este să te bucuri de lucrurile bune pe care acestea le are pregătite pentru tine.

Alegerea 3.

Ești o persoană care iubește libertatea. Nu îți place să fii ținut în frâie, ci să trăiești liber după bunul plac. opiniile tale sunt extrem de schimbătoare, astfel încât dacă ieri criticai ceva sub o formă destul de aspră, astăzi sunt mari șanse să îți placă acel lucru și slabe șanse să îți susții critica.

Ai trăit o viață interesantă până acum cu bune, cu rele. Fiecare părticică din trecutul tău a contribuit la omul care ești astăzi, iar asta trebuie să te determine să nu mai ai absolut niciun regret față de ceea ce s-a întâmplat. Căci, după cum prea bine știi și tu nimic nu este întâmplător.

De acum înainte lucrurile se vor mai schimba, însă într-o măsură destul de mică. Viața ta va pendula în continuare de la rău la bine, însă nu vor mai exista lucruri tragice, totul va fi bine și orice problemă va fi ușor de rezolvat. Fără complicații sau alte lucruri negative

Alegerea 4.

Ești o fire egoistă. Te concentrezi foarte mult pe propria persoană și încerci mereu să te satisfaci pe tine fără să te intereseze de oamenii din jur. Te pui întotdeauna pe primul loc și niciodată nu o să reușească cineva să îți ocupe acest loc în viață. Lucru care este benefic pe o parte, însă dezavantajos pe cealaltă parte.

În trecut făceai mereu greșeala de a-i lăsa pe alții să fie centrul vieții tale, te concentrai pe fericirea lor și uitai complet de fericirea ta, iar asta a reușit să te transforme în persoana egoistă care ești astăzi. Această transformare a îndepărtat oamenii răi de tine, însă totodată și oamenii buni au plecat, pentru că nu îi mai prețuiai absolut deloc.

Prezentul și viitorul tău par să fie acceptabile. Te vei concentra enorm de mult să fii în permanență tu în culmile succesului, ceea ce o să îți aducă multe beneficii financiare în mod cert. Ceea ce nu o să fie chiar atât de bine este faptul că vei avea pierderi sentimentale foarte mari datorită egoismului tău.

 

Sursa: Ea+El
Categorii