Casa de vis

Casă de vis construită în stil rustic în suprafață de 85 m², ideală pentru o familie cu 3-4 membri

 

 

 

 

Astăzi vă prezentăm o solutie clasică ce se remarcă prin combinatia reusită de materiale si influenta rustică a arhitecturii.

 

 

Proiectul este alcătuit pe parter cu o suprafată de 68,2mp la sol si mansarda de 67,8 mp. Planurile casutei de vis sunt compacte si simple in ceea ce priveste relatia dintre incăperi si este destinată unei familii de 3-4 membri.

Pentru că au vrut să se incadreze in stilul tipic zonei rurale, exteriorul a fost tratat cu tencuile finisate intr-o nuantă caldă, in contrast cu tamplaria maro si ceramica in nuanta inchisă ce creează un echilibru al elementelor arhitecturale.

Piatra naturală a semineului si a fatadei ajută la exprimarea volumului si a conceptului.

 

 

PARTER 50,4 mp

1. Vestibul – 2,4m²
2. Hall – 5,1m²
3. Bucătărie – 5,2m²
4. Camera de zi – 20,4m²
5. Scari – 2,1m²
6. Cămară – 1,4m²
7. Dormitor – 9,1m²
8. WC – 1,7m²
9. Spatiu tehnic. – 3,0m²

 

MANSARDA 34,3 mp

10. Scari – 1,6m²
11. Hol – 2,5m²
12. Dormitor – 13,2m²
13. Baie – 3,3m²
14. Dormitor – 13,7m²

 

 

Vestibulul de intrare dispune de acces către spatiul tehnic iar holul de circulatii care face legatura intre un dormitor retras, o baie de serviciu si nodul de circulatie verticală al scărilor către mansardă. Tot acest traseu ajunge către salonul mare al zonei de zi cu bucătărie deschisă, loc de servit masa si living.

 

Avantajul si relatia acestor spatii a fost colaborarea dintre interior si terasa exterioară ce a fost gandită in prelungirea zonei de conversatii decorată cu un semineu exterior si proiectată pe o forma dinamică.

 

 

Mansarda a fost destinată zonei de odihnă si este compusă dintr-un dormitor matrimonial si unul simplu cu o baie spatioasă comună in hol.

Interiorul a fost ales in stil clasic, in culori naturale si tonalitati calde de crem si maro care dau o notă elegantă incăperilor, mai ales prin candelabrele luminoase ce ajută la sublinierea contrastului.

 

 

 

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de construcții (nu include costul terenului si a mobilierului) poate fi estimată la prețul de 54.230 euro, aproximativ 638 euro/mp construit.

 

 

Daca nu v-ati hotarat cum arată casa de vis pe care o căutati, aceasta ar putea fi solutia cea mai bună. Este o propunere cat se poate de simplă, dotată si utilată, adaptată cerintelor de viitor si accesibilă ca pret.

 

Sursa: MagazinulDeCase Moja kuća i vrt
Categorii