Casa de vis

Casă mică si cochetă in suprafată de 67 mp

 

 

 

 

Casa prezentată este dispusă pe un singur nivel, are  linii arhitecturale simple dar totodată este  foarte elegantă, poate fi folosită atât ca o locuintă permanentă, dar si casa de vacantă.

Daca doriti o locuintă, dar sunteti limitati de buget, acest proiect poate fi  ideal pentru dumneavoastră.

 

Imagini pentru case prefabbricate prezzi bassi

 

Suprafata desfasurată a locuintei este de 67 mp, iar compartimentarea interioara include:

Loading...

Vestibul de 4.6mp

Spalatorie de 3.8mp

Bucătărie cu living si loc de luat masa de 25.2mp

Hol de 4.4 mp

Dormitor 11.1 mp

Dormior 11.5mp

Baie 6.2mp

 

Semineul din living, impreună cu ferestrele mari vitrate, care oferă interiorului lumina naturală pe tot parcursul zilei,  ii conferă un aspect romantic.

 

Imagini pentru Design interior

 

Camera de zi , locul de luat masa si bucătăria sunt amplasate in acelasi spatiu, fiind de tipul open space. Proiectul permite la cerere inchiderea spatiilor, dacă se doreste separarea bucătăriei de restul casei.

 

Imagini pentru dormitor

Venkovní (zahradní) nábytek - IKEA

 

Finisajele din lemn ale tâmplariei, si obloane  ferestrelor contribuie la integrarea armonioasă a casei in mediul inconjurător.

 

Imagini pentru baie

 

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  construcții (nu include costul terenului si mobilierul) poate fi  estimată la prețul de 39.000 euro, aproximativ 582 euro/mp.

 

Imagini pentru dormitor

 

Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.

 

Imagini pentru living

 

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis,  şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru proiectele dumneavoastră viitoare vă invităm să-l distribuiți şi prietenilor de pe facebook. Vă mulțumim!

 

Imagini pentru ‫غرف معيشه سوداء‬‎

 

Sursa: MagazinulDeCase
Categorii