Casa de vis

Locuintă mică si elegantă in suprafată de 46 mp

 

 

Locuintă mică si elegantă in suprafată de 46 mp

 

Pentru terenurile tipice zonelor urbane, care sunt tot mai inguste, astăzi vă propunem un proiect de locuintă care are suprafata desfăsurată de 46 mp.

Casa cochetă si elegantă are costuri de constructie si intretinere reduse, fără să îi fie insă afectat confortul si functionalitatea. Locuinta luminoasă oferă intimitate pentru 2 persoane, datorită unei compartimentări eficiente.

Livingul are acces la o zonă de luat masa pentru 4 persoane si către bucătăria de tipul open space. Din living se poate ajunge cu usurintă către cele 2 dormitoare, lipsa unui coridor oferind si mai mult spatiu. La exterior casa a fost gândită să poată oferi loc pentru un garaj descoperit.

Casa mica cu suprafata de 46 mp – proiectul ideal pentru persoanele in  varsta | CasaPost.ro

 

Compartimentarea locuintei include:

Dormitor 7.93mp

Dormitor 7.66mp

Living 7mp

Dining 6.24mp

Bucătărie 4.5mp

Baie 2.55mp

Veranda 1.80mp

Scări 3mp

Garaj exterior 4.80mp

 

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  construcții (nu include costul terenului si mobilierul) poate fi  estimată la prețul de 29.000 euro, aproximativ 630 euro/mp . Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.

 

Imagine similară

Imagine similară

 

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru proiectele dumneavoastră viitoare vă invităm să-l distribuiți pe facebook. Mulțumim

 

Sursa: MagazinulDeCase

 

 
Categorii