Casa de vis

Casă de vis cu mansardă și garaj în suprafață de 124 mp. Interiorul este superb amenajat!

 

 

Casă de vis cu mansardă și garaj în suprafață de 124 mp. Interiorul este superb amenajat!

 

 

De-a lungul timpului, arhitecții au adăugat elementelor estetice personalizate fiecărei locuințe în parte, făcând rezultatul final să arate ca o adevarată operă de artă.

Proiectul de casă prezentat de noi astăzi are un regim de înălțime P+M, cu garaj si terasa , fiind o construcție modernă cu arhitectura caldă şi prietenoasă.

Această casă este potrivită pentru persoanele creative, care vor să fie înconjurate de natură şi lucruri care să îi inspire zi cu zi.

Loading...

 

Imagini pentru Design interior

 

Suprafața construită este de 176.2 mp, iar suprafața locuibilă desfăşurată este de 124 mp. Garajul în suprafață de 19.30 mp este destinat pentru 1 maşina iar terasa de 24 mp poate fi locul ideal de relaxare în serile de vară.

 

Imagini pentru Design interior

 

În amenajarea interioară, sunt folosite nuanțe şi esențe diferite de lemn, stilul classic regăsindu-se la tot pasul. Fiecare obiect din lemn are stilul şi căldura sa aparte.

 

Imagine similară

 

Având în vedere că este o casă modernă, amenajată minimalist, zona de zi este caldă şi extreme de primitoare. Ferestrele mari „aduc” soarele şi lumina înăuntru. Bucătăria este deschisă către zona de dining.

 

Imagini pentru living

 

Parterul în suprafață de 79.68 mp este compartimentat în :

Living: 23.81 mp

Dinning: 6.19 mp

Bucătărie: 6.52 mp

Hol: 12.18 mp

Birou: 14.12 mp

Baie: 2.04 mp

Spălătorie: 3.77 mp

Vestibul: 2.13 mp

Cămară: 1.30 mp

Spațiu tehnic: 7.79 mp

 

Imagine similară

 

Mansarda în suprafață de 44.06 mp este compartimentată în :

Dormitor 1: 15.61 mp

Dormitor 2: 14.63 mp

Spaîiu de depozitare: 0.98 mp

Coridor: 7.63 mp

Baie: 5.21 mp

 

Imagini pentru dormitor

 

Dimensiuni minime ale terenului pe care este ridicată casa sunt 25.8×19.0 m, înălțimea clădirii este de 7.35 m , unghiul acoperișului: 35 °.

 

Imagini pentru baie

 

Varianta “la cheie cu toate finisajele interioare incluse” pentru o astfel de construcție (nu include costul terenului) a fost estimată la prețul de 78.000 euro, aproximativ 629 euro/mp . Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea casei. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.

 

Imagini pentru living

 

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case cu mansarda si garaj, şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru dumneavoastră vă invităm să-l distribuiți pe facebook. Mulțumim!

 

Sursa: MagazinulDeCase
Categorii