Casa de vis

Case de vis mici si moderne pentru cei tineri – 3 proiecte detaliate

 

 

Case de vis mici si moderne pentru cei tineri – 3 proiecte detaliate

 

Astăzi am hotarat să vă prezentam trei proiecte de case de vis mici si moderne pentru cei tineri. Casele de vis moderne si mici se remarcă atat prin liniile lungi si o arhitectură inovatoare cat si prin buna compartimentare a spatiului din interior.

Outdoor|IKEA Japan - IKEA

 

Prima casă de vis mică si modernă de astazi este o locuintă pe un singur etaj si are o suprafată de aproximativ 100 m2. O casă de vis ce combină intr-un mod placut un acoperis clasic in două ape cu un design contemporan.

Bucătărie de vară în extensia casei | Adela Pârvu - Interior ...

 

Locuinta are un living cu iesire spre terasa exterioară, o bucătarie generoasă, o baie spatioasă si trei dormitoare mari. Noi consideram a fi o locuintă ideală pentru o familie cu 4-5 persoane.

 

Imagini pentru living

 

A doua casa de vis mică si modernă are o imbinare interesantă dintre traditional si modern si o suprafată de aproximativ 100 m2. Spatiul acestei casei de vis este dublat de suprafata teraselor exterioare aflate pe două laturi ale locuintei.

Casa are o bucatarie spatioasă, un loc pentru servirea mesei, o baie mare si dormitoare situate in partea opusa zonei de zi. Aceată casă de vis mică poate fi construită contra sumei de 45 000 de euro.

 

Imagini pentru living

 

A treia casă de vis mică si modernă de astazi se remarcă prin acoperisul de tip terasă si un design modern cu linii verticale si geamuri mari.

 

Imagine similară

 

Locuinta are o suprafată utilă de aproximativ 115 m2 si este impartită intr-o zona de zi ce cuprinde o bucatarie cu loc pentru servirea mesei, o sufrgerie cu acces către terasa din exterior, o baie si zona de noapte din care fac parte trei dormitoare spatioase.

Aceasta casă de vis mică poate fi achizitionată contra sumei de 55 000 de euro.

 

Imagini pentru living

 

Ce părere aveti despre aceaste trei casa de vis mici si moderne? Care vă place mai mult sau care credeti că se potriveste mai bine familiei dumneavoastră? Ce credeti că ii lipseste sau ce ati mai adauga la ea? Asteptăm părerile voastre in rubrica de comentarii. Dacă v-au placut aceste case de vis mici si moderne vă invitam să le distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Vă multumim pentru că ne urmăriti.

 

Surse: MagazinulDeCase
Categorii