Remedii naturiste

Case parter cu 2 dormitoare. Locuințe economice sub 20.000 de euro, amenajate util si frumos pentru o familie mică!

 

 

Case parter cu 2 dormitoare. Locuințe economice sub 20.000 de euro, amenajate util si frumos pentru o familie mică!

 

O locuinta cu doua dormitoare reprezinta strictul necesar pentru o familie cu un copil. Designul sau si modul in care este impartita o poate face insa o locuinta demna de invidiat. Va prezentam trei modele de case parter cu 2 dormitoare, foarte diferite ca design si cu planuri ce inspira mult confort.

Primul model este unul cu design traditional, in culori deschise, luminoase, cu ferestre mari impartite in patru ochiuri si decorat cu caramida aparenta. Are o suprafata utila de 107 metri patrati si una construita de 126 mp.

 

Proiecte Case - Proiect Casă Mică, Parter, 134 mp, 3 Camere, 1 Băi, ID 5298

 

Are intrarea in lateral si vestibulul usor iesit in afara, din care se intra intr-un hol pe care se afla, pe de-o parte, intrarile in cele doua dormitoare si in baile dintre ele, iar pe de alta parte, intrarea in camera tehnica si in camera de zi. Aceasta include si locul de luat masa si are in capatul din fata bucataria destul de spatioasa. Locuinta nu duce lipsa de spatii de depozitare, in vestibul, hol si bucatarie.

 

Proiecte Case - Proiect Casă Mică, Parter, 134 mp, 3 Camere, 1 Băi, ID 5298

 

Proiecte Case - Proiect Casă Mică, Parter, 134 mp, 3 Camere, 1 Băi, ID 5298Proiecte Case - Proiect Casă Mică, Parter, 134 mp, 3 Camere, 1 Băi, ID 5298Proiecte Case - Proiect Casă Mică, Parter, 134 mp, 3 Camere, 1 Băi, ID 5298

Case parter cu 2 dormitoare. Casa moderna

Cea de-a doua casa este una cu design modern, in culori calde, contrastante, frumos decorata cu lemn. Are o suprafata utila de 104 mp si una construita de 122 mp.

 

Imagini pentru domy szkieletowe parterowe z płaskim dachem

Aruncați parterul proiectului Maurycy

Are intrarea usor in adancime, iar din vestibul se trece intr-un hol de unde se poate intra fie in camera de zi, fie pe holul lateral ce confera mai multa intimitate dormitoarelor, cu baie si camera tehnica intre ele, separandu-le de spatiile de zi. In capatul din fata al sufrageriei se afla bucataria dotata cu camara, apoi locul de luat masa, iar in capatul opus, o iesire pe terasa partial acoperita din spate.

23 dintre cele mai frumoase bucătării din filme - Totul Despre Mame

Exista vestibule la intrarile din fata si din spate si un hol central, perpendicular, ce duce catre camera de zi la un capat si la dormitoarele din celalalt capat, avand baia si camera tehnica de-o parte si de alta. Camera de zi, cu loc de luat masa, poate fi inchisa cu usi glisante, la fel si bucataria spatioasa din capatul ei. Din acestea, dar si din cele doua dormitoare exista iesiri pe terasa inconjuratoare.

Amenajari open-space sau amenajari clasice? Argumente pro si contra pentru fiecare

Sursa: MagazinulDeCase
Categorii